Bűnügy

Félmillió forint értékben loptak kozmetikai termékeket a munkahelyükről

A belvárosi rendőrök elfogták az a két nőt, akik rendszeresen loptak kozmetikai termékeket a munkahelyükről, majd azokat budapesti szépségszalonokban adták el.

Az ellopott cikkeket szépségszalonoknak is értékesítették

A megalapozott gyanú szerint a 40 éves budapesti V. Mártonné és a 41 éves szintén budapesti S. Katalin 2018. május 29. és június 18. között egy kozmetikai cikkeket forgalmazó cég ferencvárosi raktárából félmillió forint értékben termékeket lopott.

A két nő alkalmazottként dolgozott a cégnél, így jutottak a termékekhez, amiknek egy részét lakásukban tárolták, a másik részét a csomagolóhelyiségben rejtettek el. Az elkövetők az ellopott cikkeket két újbudai és egy zuglói szépségszalonban is értékesítették. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói összehangolt akció keretében 2018. június 21-én elfogták S. Katalint és társát, valamint azt a három nőt, akik a lopott termékeket megvásárolták.

A rendőrök az elkövetők budapesti lakásaiban, autójukban és a cég csomagolóhelyiségében elrejtve több száz kozmetikai terméket találtak. 

A nyomozók két nőt bűnszövetségben elkövetett lopás bűntett, három nőt orgazdaság bűntett miatt gyanúsítottként hallgattak ki - tájékoztatott a rendőrség.