Bűnügy

Adóhatósági és bankfelügyeleti „segítség” ígéretével akarták becsapni egy cég képviselőit - pénzátvételkor kattant a bilincs

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekménymiatt folytat nyomozást két személlyel szemben. A férfiak elfogásában a Nemzeti Védelmi Szolgálat is közreműködött.


Csornai drogterjesztő hálózatra csaptak le a zsaruk

A drogterjesztéssel foglalkozó csornai csoport 2020. év nyarától rendszeresen, anyagi haszonszerzés érdekében - közreműködők igénybevételével - nagy mennyiségben árusított különféle tiltott anyagokat a városban és környékén. A kábítószer terjesztésével gyanúsított kör tagjai közül két házaspár családi vállalkozásként folytatta a bűnös tevékenységet.

Letartóztatták a férfit, aki meg akarta rontani a 7 éves kislányát

Valentin-napon próbálta megrontani saját hétéves kislányát egy sárkeresztúri férfi. A cselekményt a hazaérkező anya akadályozta meg. A férfi a lányának azt mondta, hogy levágja a fejét, ha beszél arról, mi történt.

Sikkasztás gyanújába keveredett a Debrecen és a Ferencváros volt válogatott futballistájának, a DVSC jelenlegi sportigazgatójának tüzépes cége

Közel két hónapja nem hajlandó kiadni a vevőnek a Tüzépker Debrecen Kft. azt az összesen 54 millió 500 ezer forint értékű építőanyagot, amit a Széles Trend Építő Kft. még 2020. szeptember és november hónapokban rendelt meg - a teljes vételár megfizetésével - a cégtől. A tüzépes vállalkozást 2020. december végétől két ex-futballista, a Debrecen, a Ferencváros, valamint számos külföldi klub egykori játékosa, a DVSC jelenlegi sportigazgatója, a 31-szeres válogatott Tőzsér Dániel, valamint sógora, Lénárt Szabolcs, a Derecske volt labdarúgója irányítja. Amint az alábbi történetből kiderül, meglehetősen sajátosan - írja a Privatkopo.hu.


Vasutasokra támadt egy jegy nélkül utazó ukrán egy nyíregyházi személyvonaton

Letartóztatását indítványozza a Nyíregyházi Járási Ügyészség egy ukrán férfinak, aki kedden egy Nyíregyháza és Rakamaz között közlekedő személyvonaton rátámadt a jegyvizsgálóra és a mozdonyvezetőre, majd egy utast is megütött.


Fia játékpisztolyával rabolt - gyógyszert és kábítószert vásárolt a zsákmányból

A nyomozás adatai szerint a férfi 2021. február 13-án, reggel bement egy szigethalmi festékboltba, fegyverrel vagy annak utánzatával fenyegette az eladót, és közben az üzlet bevételét követelte tőle. A sértett ijedtében az üzlet hátsó részébe menekült, támadója pedig pénz nélkül távozott.


A „navajonkik” úgy gondolják, hogy a kerti szerszámok nem munkavégzésre készültek

A rendőrök elfogtak három férfit, ketten közülük ásóval, kapával és bottal okoztak életveszélyes, illetve súlyos sérülést két ismerősüknek, Kálon, míg társuk a sértettek autóját rongálta meg.


Garázdaság, lopás, testi sértés, rongálás: az integrálódás útjára lépett egy 17 éves „navajonki”

A Szécsényi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett, valamint könnyű testi sértés, lopás és rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 17 éves endrefalvai fiú ellen.