Bűnügy

Padon alvó férfit fosztott ki egy 16 éves „navajonki”

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy helyi 16 éves fiúval szemben. A nyomozás során keletkezett iratokat most átadták az ügyészségnek.


Büntetőfékezett, megütötte a sofőrt, majd betörte az autója szélvédőjét

A Székesfehérvári Járási Ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a 81-es főúton veszélyesen előzött, majd amikor ezért a mögötte haladó autós nem tetszését fejezte ki, büntetőfékezett, ököllel megütötte a sofőrt, és beverte a szélvédőjét is - írja a Privatkopo.hu.


Életveszélyes fenyegetéssel zsaroltak

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitányság zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytatott eljárást egy 26 és egy 29 éves férfival szemben.


Ablaküveg darabbal vágta meg ismerősét

Ablaküveg darabbal sebezte meg a sértettet az a 34 éves salgótarjáni lakos, akit a rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki.


Arab embercsempész-főszervezők rendőrkézen

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Illegális Migráció Elleni Osztálya bűnszervezetben elkövetett embercsempészés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást több magyar és bolgár állampolgárral szemben, akik 2021 januárjától több mint húsz alkalommal vittek el külföldieket az osztrák-magyar államhatár közelébe azért, hogy illegálisan Ausztriába jussanak.


Londonban fogták el annak a bűnbandának egyik tagját, amely fogva tartotta az augusztusban elégetett budai milliárdost és fosztogatta a vagyonát

Külföldön fogtak el egy veszélyes magyar bűnözőt, Makai Attilát, aki ellen több elfogatóparancsot adtak ki pénzmosással, sikkasztással, vesztegetéssel, önbíráskodással és kábítószer-fogyasztással kapcsolatban - írja a Blikk.


A győri fideszes képviselő parlamenti titkára volt a pedofil felvételekkel lebukó aranyparti kukkoló

A győri Fidesz oszlopos tagja volt a baseball-sapkába rejtett kamerával kukkoló férfi, akit tavaly nyáron lebuktattak az Aranyparton, és később pedofil felvételeket találtak nála. Sz. Balázs nem csak a fideszes Simon Róbert Balázs parlamenti alkalmazottjaként dolgozott, de a város kulturális bizottságában is helyet kapott, amíg le nem bukott a strandon.


Százmillió forintos zsarolás miatt vettek bűnügyi őrizetbe két nőt és egy férfit

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitánysága rendelt el nyomozást zsarolás bűntettének és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt egy budapesti férfi és társai ellen. A férfi és két női társa a 64 éves sértett bizalmába férkőztek, a lakásába is beköltöztek, és tőle négy év alatt több mint százmillió forintot szereztek meg különféle módszerekkel.