Sport

Szépségkirálynő adta át a Fradi Futsal érmeit

Szick Petra volt szépségkirálynő az elmúlt években több futballal kapcsolatos eseményre volt hivatalos, a foci iránti „rajongása” köztudott. Láthattuk már többször futballgálákon kezdőrúgást elvégezni vagy éppen interjút adni valamelyik sport televíziónak.


Közel 70 milliárd forintba került, de végül csúcsra ért Orbán Viktor futballhóbortja

Miután 2-1-re megverte a Kispest Honvédot, harmadik helyen végzett az NB I-ben, ezzel indulhat a nemzetközi kupában a Puskás Akadémia. Nem találtunk megfelelő statisztikát, de szinte biztos, hogy az egyik legkisebb lélekszámú településként jutott ki az európai fociporondra az 1800 fős Felcsút. 


Kiesett a Debrecen: a pályára rohanó, feldühödött szurkolók lerángatták a mezt a játékosokról

Nem tudta legyőzni hazai pályán a kiesési rangadón a Debrecen a Paksot, ezzel kiesett az NB I-ből. A hajdúsági klub az elmúlt két évtized legeredményesebb hazai csapata volt, 2004 óta hét bajnokságot nyertek, igaz a legutóbbit 2013-14-ben, voltak a BL- és az Európa-liga főtábláján is. Még az előző szezonban is bronzérmesek voltak.


Deutsch Tamás szerint a magyar futball fő problémája „a nagyfokú szakmai, intellektuális lemaradás az edzőfronton”

Nincs túl hízelgő véleménnyel a magyar futballedzői társadalomról Deutsch Tamás, az MTK elnöke, derült ki a Nemzeti Sportnak adott interjújából. A klubvezetők esetleges hiányosságairól nem ejtett szót a fideszes politikus...


Elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, 48 éves volt

48 éves korában elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai, egyszeres világ- és egyszeres Európa-bajnok vízilabdázó.


Büntetőeljárás indítását szorgalmazzák Aján Tamás ellen - mintegy 6 millió dollár sorsa tisztázatlan

Az orosz és a német súlyemelő szövetség elnöke szerint is büntetőjogi eljárást kellene indítani Aján Tamással, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) korábbi elnökével szemben - írta az olimpiai sportágakra szakosodott insidethegames.biz portál.


Már nem Nebojsa Vignjevics az Újpest vezetőedzője!

Már nem Nebojsa Vignjevics a labdarúgó NB I 10. helyére visszacsúszó, kiesés ellen küzdő Újpest vezetőedzője - erősítette meg a hírt a szerb szakember a Nemzeti Sportnak. A klub egyelőre nem adott ki közleményt.


Mentsétek meg az Újpest FC-t!

Egyszerűen elfogadhatatlan, ami az Újpest futballklub háza táján történik. A második legrégebben alapított, nagy hagyományokkal rendelkező klubot egy belga tulajdonos látványosan zülleszti szét. Ezt a magyar futballtársadalom nem nézheti tétlenül, ugyanis ez már nemcsak az Újpestről szól, hanem az egész magyar labdarúgásról és annak állapotáról.