Sport

Mészöly Géza: „a szívem még mindig visszahúz Újpestre”

Mészöly Géza az Újpest FC-nél 2004-2006-ig állt a klub szolgálatában, vezetőedzőként két második helyet is begyűjtött a csapattal. Ezután a Vasashoz szerződött, majd 2010 áprilisától ismét a lilák kispadján találta magát. Valamivel több, mint egy év után menesztették, de a szurkolók ma is őt látnák legszívesebben a csapat élén edzőként.


Demoralizált Haladás: a veterán Halmosi balhézott az edzésen, kitették a keretből

Halmosi Pétert kitették a Szombathelyi Haladás keretéből. Úgy tudni, a délelőtti edzésen tört ki a balhé. A 40 éves játékost az öltözőbe zavarta Horváth Ferenc vezetőedző, majd a tréning végén közölte vele, hogy határozatlan ideig nem kell látogatnia az edzéseket.


„Egyszerűen senkik vagytok” - kiabálták a drukkerek a szombathelyi „futballistáknak”

Az utolsó helyen álló Haladás fontos meccset vesztett (0-1) hazai pályán az utolsó előtti Kisvárda ellen a magyar bajnokság első tavaszi fordulójában. A szurkolók nehezen türtőztették magukat, és azt kiabálták a játékosoknak, hogy vegyék le a mezüket.


Porig alázta a Fradi trénere Dzsudzsák Balázst

Január 31-én zárult be a téli átigazolási piac az európai topligákban, ennek apropóján volt az M4 Sport vendége a magyar NB I-ben szereplő Ferencváros trénere, Szerhij Rebrov.


Végre felzárkóztunk a haladó Nyugathoz: most már mi is elmondhatjuk, focizik nálunk szíriai menekült

Tovább folytatta NB I.-es futballcsapata úgynevezett erősítését a Ferencváros. Ezúttal egy fiatal játékos érkezett az Üllői útra, aki korábban a Juventus akadémiáján is szerepelt. Ammar Ramadan családja Szíriából menekült Európába. A fiatal labdarúgó a szíriai Edlibben született 2001. január 5-én. 13 évesen már a lombard junior ligában játszott, családja 2015 októberében követte őt Olaszországba.


Szegény Marco Rossinak is kezd beleérni az ujja a bilibe (vélemény)

„Rossi: Sokszor megkérdezem magamtól, én vagyok-e a legmegfelelőbb személy” - nyilatkozta elkeseredetten Marco Rossi a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány az Észtország elleni, 3-3-as döntetlenre végződött mérkőzést követően. A nem túl pazar eredménnyel elúszott a továbbjutás a Nemzetek Ligájában.


A Haladás szurkolóinak elegük van a klublegenda Király Gáborból

Az edzőváltás sem segített a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatán, mert a Paks az NB I szombati játéknapján 2-1-re nyert a vasi megyeszékhelyen, így Horváth Ferenc vezetőedző vereséggel mutatkozott be. A Haladás jelenleg az utolsó helyen áll a tabellán, a szurkolók pedig - nem először ebben az idényben - a klub kapuslegendája, Király Gábor ellen fordultak.


Vállalja végre az MLSZ a felelősséget a finnek elleni vereségért!

Ki a búbánatos franc hozta ide a belga kóklert, miért, és milyen formában vállalja érte a felelősséget? - teszi fel a kérdést Georges Leekensszel kapcsolatban Kele János.