Sport

A maszk nélküli szurkolók miatt büntette a Ferencvárost az UEFA

Két büntetést is kapott az Európai Labdarúgó-szövetségtől a Ferencváros a Dinamo Kijev elleni, 2-2-es döntetlenre végződő Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés szabálytalanságai miatt.


Nem áll ki az Újpest a pénteki, Diósgyőr elleni meccsre

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest szerdán, a hivatalos honlapján közölte, hogy nem áll ki pénteken a Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzésre.


Tombol a járvány: tegnap 10 ezren szurkoltak a Videoton-Ferencváros rangadón

Aki tegnap az M4 csatornára kapcsolt, annak nem támadt olyan érzése, hogy egy járvány felszálló ágán van épp az ország: zengtek-zúgtak a szurkolók, a Nemzeti Sport szerint 10 ezer ember szorított a csapatának a Videoton-Ferencváros bajnoki rangadón, Székesfehérváron. Igaz, nem 16 ezren, mint múlt héten, a Ferencváros-Újpest meccsen. 


Újpest: a csapat nagy része koronavírus-fertőzött lett

Az Újpest FC első csapatában ismét felütötte a fejét a COVID-19-es vírus. A csütörtöki (október 29-i) teszten kiderült, hogy a csapat nagy része megfertőződött, köztük olyanok is, akik már egyszer - másfél hónapja - átestek rajta és éppen, hogy visszaállhattak a csatasorba.


Újpesti címerharc: különleges szurkolás lesz

Hosszú évek óta tart a címer körüli harc és vita Újpesten. A részleteket már minden futball őrült ismeri, az Újpest FC és az UTE jogi vitája a szurkolói életre is kihatással van. A dolog jelenleg ott tart, hogy az Újpest FC játékosai kettős címerrel a mezen lépnek pályára, ám még ez sem volt elég ahhoz, hogy a kialakult helyzet miatt tüntető legfanatikusabbak visszatérjenek a lelátóra (egyszer már tettek így, majd megint a távolmaradás mellett döntöttek).


Expornós nőt jelöltek az utánpótlás-bizottság elnökének a Magyar Tenisz Szövetségben

Selmeci Petrát jelölte a versenysport és az utánpótlás-bizottság elnöki posztjára a Magyar Tenisz Szövetség. Mostantól ő felel a tehetséges gyerekek gondozásáért a szervezetben. A 37 éves szakember játékosként ugyan nem futott be jelentős karriert, de visszavonulása óta fiatalokkal is foglalkozik. 2001 és 2005 között tucatnyi pornófilmben szerepelt.


Szépségkirálynő adta át a Fradi Futsal érmeit

Szick Petra volt szépségkirálynő az elmúlt években több futballal kapcsolatos eseményre volt hivatalos, a foci iránti „rajongása” köztudott. Láthattuk már többször futballgálákon kezdőrúgást elvégezni vagy éppen interjút adni valamelyik sport televíziónak.


Közel 70 milliárd forintba került, de végül csúcsra ért Orbán Viktor futballhóbortja

Miután 2-1-re megverte a Kispest Honvédot, harmadik helyen végzett az NB I-ben, ezzel indulhat a nemzetközi kupában a Puskás Akadémia. Nem találtunk megfelelő statisztikát, de szinte biztos, hogy az egyik legkisebb lélekszámú településként jutott ki az európai fociporondra az 1800 fős Felcsút.