Sport

Megvette Hentyt a Felcsút, aztán kölcsönadta Mészáros horvát csapatának

Érdekes tranzakcióban kamatoztatta Mészáros Lőrinc, hogy a Felcsút mellett az eszéki Osijek csapatának is tulajdonosa. A PAFC honlapján szombaton megjelentetett közlemény szerint a klub leigazolta Ezekiel Hentyt a Videotontól, majd azzal a lendülettel kölcsön is adta a horvát élvonalban szereplő Osijeknek.


Leekens lapát - Marco Rossi lehet a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya

Hazai sajtóhír szerint Georges Leekens sorsa megpecsételődött a magyar labdarúgó-válogatott élén, úgy tudni, hogy Marco Rossi a legesélyesebb a szövetségi kapitányi posztra.


Szegény Maradona csúnyán „megfázhatott”, mert „végigszipogta” az argentin meccset - Az a hűvös orosz időjárás!

A korábban kokainfogyasztással is lebukó focilegenda, Diego Maradona szemmel láthatóan „náthásan” tekintette meg az argentin-izlandi meccset...


30 prosti, 24 órás csoportszex - így készül a mexikói futballválogatott a világbajnokságra

Sajtóhírek szerint nagyszabású orgiával ünnepelte meg indulását az oroszországi világbajnokságra a mexikói labdarúgó-válogatott.


Női kézi: öt játékos érkezését jelentette be a Fradi

Öt játékossal erősíti meg a keretét az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata a következő szezonra. Klivinyi Kinga, Szemerey Zsófi és Farkas Kata mellett két montenegrói, Bobana Klikovac és Djurdjina Malovics is zöld-fehérbe öltözik. Emellett négy játékossal megegyeztek a hosszabbításról. 


Lőw Zsolt döntött, a PSG-nél folytatja

„Így hiteles! Ebből lesz a párizsi! Aki érti, maradjon csendben” - ezt az üzenetet Lőw Zsolt egyik barátja írta ki a Facebookra, miközben Fonyódon horgászott az RB Leipzig másodedzőjével, aki egy jókora, több mint 11 kilós halat tart a kezében. Lőw ismerőse a bejegyzését egy piros és egy kék szívvel egészítette ki, ezek a PSG klubszínei…


Visszatér a lelátóra a Fradi-tábor

Több, mint három év után visszatér a Fradi tábora a lelátókra - derült ki csütörtökön, este. „Megegyeztünk! A Ferencváros tábora 2017. november 4-én, a Debrecen ellen visszatér. Részletek szerdán. Ferencváros!” - ezt írta ki Facebook-oldalára Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke, nem mellesleg pedig a Fidesz pártigazgatója.


„Akiknek volt véleményük, el kellett jönniük Újpestről”

Az Újpest FC-től 11 év után, a szezon végén az NB II-es Siófokra igazoló kapus, Balajcza Szabolcs az m4sport.hu-nak tálalt ki volt klubja helyzete kapcsán.