Sport

Csányi Sándor: „Mintha ostobák lennének a klubok tulajdonosai”

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke az MLSZ pénteki, éves közgyűlésén éles kritikával illette azokat a magyar klubokat, amelyek szerinte felelőtlenül gazdálkodnak.


Lakatos Csaba kirívó sportszerűtlensége: a középső ujját felmutatva „beintett” a nézőknek - 50 ezer forintra büntették

A célba érkezéskor, a nézők felé mutatta a középső ujját a Kincsem Parkban Lakatos Csaba hajtó, amiért a Versenyintézőség - sportszerűtlen magatartás miatt - 50 ezer forintra büntette a leszállóágban lévő hajtót.


Haladás: Illés Béla 1 forintért eladná a klubot

Kedden éjszakába nyúló közgyűlést tartott Szombathely Megyei Jogú Város önkormányzata. Ennek végén a képviselők megszavazták a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladásnak nyújtandó 150 millió forintos támogatást, amelynek segítségével a labdarúgóklub jobb eséllyel pótolhatja sikeresen az MLSZ licencadó bizottsága által feltárt hiányosságokat.


Nagylelkűen támogatják a hazai vállalkozások az államtitkár úr csapatát

39 millió forinttal támogatták a magyar vállalatok 2018-ban a Puskás Akadémia labdarúgócsapatát. Szép összeg, de eltörpül amellett a közel 150 millió forint mellett, amivel a nagylelkű magyarországi vállalkozások a volt adóhivatali elnök, Tállai András államtitkár csapatát, a Mezőkövesd Zsóryt támogatták.

Elképesztő: közel 46 milliárd forintból működött eddig a felcsúti utánpótlás foci alapítvány

Az Orbán Viktor által létrehozott, Mészáros Lőrinc által vezetett „A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány” a miniszterelnöki falu fociszakkörét majdnem annyi pénzből működteti, mint amennyiből NB I összes többi csapata együttvéve él - persze mindezt a cégek által „felajánlott” TAO-adóforintokból és „adományokból”.


Rossi: ez pályafutásom legnagyobb győzelme

Marco Rossi szövetségi kapitány pályafutása legnagyobb győzelmének nevezte, hogy a magyar labdarúgó-válogatott vasárnap 2-1-re nyert a világbajnoki ezüstérmes horvátok ellen a Groupama Arénában rendezett Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.


Szalai Ádám: „Elkeserítő az egész csapat igazából”

„Simán lehetett volna pontszerzés. Volt egy elképzelésünk mind védekezésben, mind támadásban, de sajnos ebből nem sokat láttam, amit így sikerült volna véghezvinnünk” - mondta a szlovákok elleni meccs után Szalai Ádám az M4Sportnak. 


Kiábrándító: egy lépéssel már az első meccsen távolodott a magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokságtól - nem érdemes reménykedni

Vereséggel kezdte a 2020-as, részben Budapesten megrendezendő Európa-bajnoki selejtezőjét a magyar válogatott, 2-0-ra kikaptak Szlovákiában. Marco Rossi szövetségi kapitány nem mert kockázatatni, a kispadon hagyta a magyar foci 18 éves tehetségét, a Salzburgban már a felnőtt csapatban is bajnoki gólt szerző, az Európa-ligában gólpasszt adó Szoboszlai Dominikot, helyette a többnyire halvány teljesítményt nyújtó Kleinheisler László kezdett. És kispadon maradt a válogatott csapatkapitánya, a meccshiánnyal küzdő Dzsudzsák Balázs is.