Aktuális

Fekete férfi késelt meg négy embert Londonban

Szombat este és vasárnap délelőtt között négy embert késeltek meg Londonban, közülük kettő válságos állapotban van. A támadás mind a négy esetben ugyanúgy zajlott le: az áldozatok egyedül sétáltak, a támadó hátulról közelítette meg őket, majd hátukon késelte meg őket.


A szépségkirálynők az első sorban csápoltak a The Biebers koncerten

Szick Petra modell-szépségkirálynő - ahogy azt a közösségi oldalán is írta - már többször találkozott Puskás Petivel munka kapcsán a televízióban, viszont The Biebers koncerten még nem volt. Egészen szombat estig.


Szexért adtak élelmiszert és szállást kiskorú migránsoknak a „befogadó” svéd nők

Hatalmas botrány van kibontakozóban Svédországban. Kiderült ugyanis, hogy migráns táborokban és álcivil szervezeteknél dolgozó idősebb nők szexuális szolgáltatásokért cserébe adtak élelmiszert és szálláslehetőséget kiskorú migránsoknak.


Magyar miniszter ügyvédi irodája külföldi cégcsoportot képvisel egy magyar vállalat ellen

Nem egy afrikai banánköztársaságban járunk, hanem az Európai Unió egyik országában, Magyarországon. Ennek az országnak Trócsányi László az igazságügyi minisztere, aki bár 12 éve szünetelteti praxisát, a nevét (is) viselő Nagy és Trócsányi ügyvédi irodában továbbra is tagként és tulajdonosként van nyilvántartva.


Berki Krisztián egy plázában verekedett

Berki Krisztiánt egyszer sikerült úgy felbosszantani, hogy egy bevásárlóközpontban balhézott össze fiatalokkal. Erről a realitysztár maga beszélt a vasárnap esti „Bochkor” című műsorban.


10 millió euróval váltaná meg náci múltját egy német családi vállalat

Több millió euró jótékony célra fordítását tervezi egy német család, miután kiderült, hogy a családi céget alapító felmenőik elkötelezett nácik voltak, és hadifoglyokat dolgoztattak rabszolgaként - írta meg a Sky News.


Ma kezdik az EP- választásról szóló értesítők kézbesítését

Ma kezdik kézbesíteni a 7,9 millió választópolgárnak a májusi európai parlamenti (EP-) választásról szóló értesítést.


Ellenzéki összefogással verhetőnek tűnik a Fidesz a fővárosban

A ZRI Závecz Research Intézet kutatása alapján az ellenzéki választók jelentős része az európai parlamenti és az önkormányzati választáson is a közös ellenzéki jelöltek indítását látja a szavazatmaximalizálás legfontosabb eszközének. A budapestiek 44 százaléka Tarlóst, 38 százalék Karácsony Gergelyt, 5 százalék Puzsér Róbertet látná szívesen főpolgármesterként.