Aktuális

Nagy titkolózás közepette több száz venezuelai menekültet fogadott be a magyar állam

Mintegy háromszáz venezuelai menekültet fogadott be a közelmúltban a magyar állam. A befogadottak ingyen repülőjegyet, legalább egy évig ingyen lakást, ingyenes magyar és angol nyelvtanfolyamot, és letelepedési papírokat is kaptak, így többségük az érkezése után néhány hónappal már legálisan munkát is vállalhatott az országban.


Svéd állami tévé: fekete bőrű, kék szemű emberek voltak a svédek ősei - injekciót kérünk!

Svédország állami televíziója (SVT) egy olyan dokumentumfilmet fog sugározni hamarosan - „Az első svédek” címen - amelyben azt állítják, hogy Észak-Európa első emberei fekete bőrű, kék szemű emberek voltak.


A szakadék szélén: több mint 420 körzetben nincs háziorvos, 255 helyről a fogorvos is hiányzik

Az idei év első két hónapjában már több mint harminc háziorvosi és nyolc fogorvosi praxis üresedett meg, februárban 422 tartósan betöltetlen háziorvosi körzetet regisztráltak, az üres fogorvosi szolgálatok száma 255 volt - derül ki az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) adataiból.


Szick Petra szépségkirálynő VV Hunornak szurkolt

Vasárnap zajlott a ValóVilág 9 fináléja, amelyen Szick Petra modell-szépségkirálynő is részt vett. A közönség soraiból Hunor rajongótáborát erősítette.


„Persze, jó könnyen pénzt keresni”: a kalkulált ár több mint kétszereséért építi Mészáros Lőrinc cége az újpesti jégcsarnokot

„Persze, jó könnyen pénzt keresni, de azért mi szeretünk megdolgozni a pénzért" - vallotta be Mészáros Lőrinc a múlt heti, visontai gyáravatóján. Ennek egyik bizonyítéka az európai közbeszerzési értesítő hétfői számában megjelent hirdetmény…


Szépségkirálynő, villalakók és állatok

Szick Petra modell-szépségkirálynő-színésznő és mentoráltjai, valamint a ValóVilág volt villalakói - VV Adri, Reni és Lacika - február 16-án meglátogatták a MancsRancs állatmenhelyet, Biatorbágyon.


Külföldiekkel próbálják csökkenteni a munkaerőhiányt

A tavalyi 55 ezer után idén 57 ezer főben határozta meg Varga Mihály pénzügyminiszter a Magyarországon egyidejűleg foglalkoztatható harmadik országbeli állampolgárok legmagasabb létszámát - olvasható a Hivatalos Értesítőben megjelent miniszteri közleményben.


Szick Petra különlegessé tette a Valentin-napot

Szick Petra szépségkirálynő Valentin-napon Taksonyba látogatott, a Két fenyő étterembe, ahol divatbemutatót tartott fiatal tanítványaival: Szekeres Nadinnal, Mezei Fruzsival, és Záhovszky Dominikával.