Aktuális

Közpénzből fog összeszerelő-rabszolgákat dolgoztatni Kelet-Magyarországon az Airbus

Helikopterekhez szükséges alkatrészeket gyártó üzemet létesít Magyarországon az Airbus Helicopters, a 2021-re elkészülő beruházással több száz munkahely jön létre a magyar kormány és vállalat együttműködésének köszönhetően - mondta a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn, Budapesten, sajtótájékoztatón.


Közép-afrikai szolgáltatási színvonal: így bohóckodik az ügyféllel a Fáma Futárszolgálat

Nem szokásunk „saját” történeteink nyilvánosság elé tárása, de az alábbi eset annyira felháborító, hogy ezúttal kivételt teszünk. Van egy budapesti székhelyű futár cég, amely hülyének nézi azokat, akiknek a pénzéből él: a megrendelőket. Nem kicsit meglepő, hogy a kiélezett piaci helyzetben ez a „társaság” még nem halt éhen…


Szick Petra képviseli hazánkat jövőre a Miss Summer World világversenyen

Szick Petra még csak 22 éves, de már 10 éve a médiában dolgozik. Modellkedik, színészkedik, modell iskolában tanít, valamint menedzserként is tevékenykedik. Az elmúlt években több nemzetközi szépségversenyen indult.


Ismerd meg a versenyzőket, akik hazánkat képviselik majd a bolgár szépségversenyen!


Szick Petra modell és szépségkirálynő már négy éve Magyarország területi képviselője egy világversenyen, a Miss&Mr Grand Sea World-ön. Három éve indít versenyzőket a nemzetközi versenyen, és kis hazánk mindhárom évben elhozta az első helyezettnek járó díjat. Most megmutatjuk azokat, akik a jövő évi versenyen hazánkat képviselik.

„Vágytól girhes”: csodaszép mese felnőtteknek, nemcsak Karácsonyra!

Szuri, a tündérarcú szuperhős az új kedvenc a könyvesboltokban! A napokban megjelent lélekemelő szeretetregény főhőse: az aranyszívű szurikáta arra tanít minket, hogy ne csak Karácsony előtt gondoljunk a jó cselekedetekre, hanem váljunk az év 365 napjában a szeretet misszionáriusává. Vegyük észre azokat, akiket aggasztó gondokkal terhel az élet, s lehetőségeinkhez képest, segítsünk rajtuk!


Agymosás a Thomas-rajzfilmekben is: kenyai „menekült” mozdonnyal „érzékenyítik” tovább a gyermekeinket

A Thomas, a gőzmozdony című népszerű animációs sorozat az ENSZ tanácsára új szereplőt kap: egy hazátlan, kenyai származású mozdonyt. Sodor-sziget új lakója, Nia szerepeltetésének célja a gyerekek „érzékenyítése” a „menekültek” témájában.


Több ezren veszítik állásukat a lakáskasszák megszűnése miatt

Csak a Fundamentánál 2500 ember dolgozott tavaly az új lakáskassza-szerződéseken. Ha átmegy a parlamenten a törvényjavaslat, akkor az ő munkájuk is veszélybe kerül.


Arab kontinensfoglalókból álló banda támadt egy német párra

Szombaton, este, a kelet németországi Weimar egyik fesztiválján szíriai és iraki arabokból álló csoport körbevett és szexuálisan molesztált egy 20 éves német nőt, barátját pedig megverték - olvasható a Bild című német lap internetes oldalán megjelent cikkben.