Aktuális

Nyári szünet

Kedves Olvasók! Ahogy azt már az elmúlt években megszokhatták, a Pestiriport.hu szerkesztősége 2021. június 20. naptól 2021. augusztus 31. napig nyári pihenőt tart. A jelzett időszakban a hírszolgáltatás szünetel.


Kivezették itthon az AstraZenecát a válaszható oltások közül

Azért adhattunk 300 ezer adag AstraZenecát a szlovénoknak kölcsön, mert itthon bőségesen van a vakcinából, de nem jelentkeznek rá az emberek. Lényegében ezt mondta Gulyás Gergely a tegnapi kormányinfón - írja a baloldali bulvárlap, a 444.hu.


Így változtatott a külsején Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinc kedvéért

Nemrég még alig váll alá értek Várkonyi Andrea fürtjei, most azonban némi póthajjal dobta fel frizuráját a tévés.


Elfogyott az AstraZeneca-vakcina

Már nem lehet online időpontot foglalni a koronavírus elleni AstraZeneca-vakcinával történő oltásra. A brit-svéd oltóanyaggal való oltásra egy ideig nem hirdetnek időpontot, mert a beérkező - csökkentett - szállítmányokat a második körös oltásokhoz használják fel.


Mészáros Lőrinc kiürítette a kasszát, aztán lepasszolta az adófizetőknek a pénztemető Mátrai Erőművet

A magyar állam 2019 végén vette meg a Mátrai Erőművet Mészáros Lőrinc alapkezelőjétől. Az csak később derült ki, hogy a magyar állam hatalmasat bukott, Mészáros Lőrinc és cseh partnerei pedig jót kerestek rajta. Így szokott ez lenni Orbániában.


Várkonyi Andrea 35 milliós osztalékot vett ki négy hónapja működő cégéből - a kft. egyetlen nyilvánosan ismert ügyfele a Mészáros-csoport volt tavaly

A tavaly szeptemberi bejegyzése utáni négy hónapban 127 millió forint nettó bevételt és 52,8 millió forint adózott eredményt ért el a Várkonyi Andrea többségi tulajdonában lévő cég, a Whitedog Media Kft. A nyereségből Várkonyi Andreának 35 millió 250 ezer forint osztalék jutott a tavalyi év után, míg üzlettársának, Gergely Juditnak 11 millió 750 ezer forint.


Ordas hazugság, hogy a Kerekedi-öböl beépítését tervezik - A tények ismerete nélküli, meggondolatlan kommunikációjával árt Csopaknak a Nők a Balatonért Egyesület

Közleményt adott ki a Nők a Balatonért Egyesület, amely most éppen a Kerekedi-öböl beépítése ellen küzd. Azt állítják, hogy beruházók évek óta meg akarják változtatni a terület besorolását, hogy lakóépületeket, a bor- és strandturizmust kiszolgáló ingatlanokat építsenek, miközben a Csopak és Balatonfüred között elterülő, érintetlen nádassal szegélyezett partszakasz természetvédelmi terület. A Privatkopo.hu megkereste az ügyben Ambrus Tibort, Csopak polgármesterét.


Koronavírus: a brit hírszerzés szerint „nagyon is elképzelhető,” hogy egy vuhani laborból került ki

Egy amerikai hírszerzési jelentés szerint a vuhani virológiai labor három munkatársa is úgy megbetegedett 2019 novemberében, hogy kórházi kezelésre szorultak.