Aktuális

Kapkodás a Fidesz vezérkarában: váratlanul lemondtak egy újabb fideszes sajtótájékoztatót, ezúttal Szegeden

Nagy a kapkodás a kormánypárti oldalon, Borkai győri sajtótájékoztatóját ugyanilyen hirtelen mondták le. És ugyanilyen hirtelen tűnt el tegnap, a Magyar Nemzet internetes oldaláról egy, a győri polgármester lemondását követelő cikk is. Repedések a Fidesz - eddig stabilnak látszó -  falában…


„Keresztény szabadság”: keresztényeket gyilkoltat Orbán török kebelbarátja, Erdogan

Légi támadásokkal vette kezdetét a törökök északkelet-szíriai hadművelete, amit szerdán Recep Tayyip Erdoğan elnök is megerősített. A török offenzívát elítélő  EU-s nyilatkozatot, azonban a magyar diplomácia elsőre megvétózta.


Ennyit a bérrobbanásról: a magyar fizetés az egyik legalacsonyabb az EU-ban

Bár a kormány előszeretettel kommunikálja a magyar bérek „szárnyalását", ha mindezt összevetjük az EU-s, vagy akár csak a visegrádiak fizetéseivel, máris árnyaltabb lesz a kép.


Egy felmérés szerint a magyarok háromnegyede hónapról hónapra él

Az emberek 69 százaléka szerint nőtt vagy nem változott a szegénység mértéke Magyarországon az elmúlt öt évben, az elmúlt 3-4 évben pedig a hazai családok negyedének romlott az anyagi helyzete - derül ki a Publicus Intézet reprezentatív felméréséből, amelyet a Vasárnapi Hírek megbízásából készített.


Mielőtt elájulnánk az erdélyiektől: kolozsvári gyerekekhez látogatott Hosszú Katinka - a magyar felszólalók nem voltak hajlandók az anyanyelvükön beszélni

Több mint 900 gyereknek adatott meg szombaton, Kolozsváron az a lehetőség, hogy a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkával ússzon. A magyar világklasszis a legnagyobb profizmussal szólalt fel a megnyitón, széles mosollyal állta a rajongók rohamát és szelfizett velük - parton és medencében -, tucatnyi interjút adott a sajtónak, majd több mint egy órán át dedikált, fotózkodott, beszélgetett a rajongókkal - írja a Maszol.ro erdélyi hírportál, majd rátérnek az esemény súlyosan szégyenteljes részére.


Véget ért az aranykor az ingatlanpiacon is

Ma már szakértőre és megfelelő árazásra van szükség, ha sikeresen értékesíteni akarjuk az ingatlanunkat a belvárosi ingatlanpiacon. Óriásira nőtt ugyanis a kínálat, és a vevők nagyon megnézik, mit vesznek.


Újabb pénzügyi válság kopogtat: ismét több csőd jöhet a világban

A 2008-as pénzügyi válság óta először számít a csődök számának emelkedésére a világban az Atradius hitelbiztosító, amely szerint a növekvő kockázatok miatt az idén 2,8 százalékkal, jövőre pedig további 1,2 százalékkal nőhet a csődbe jutó vállalkozások száma.


Végre megszabadulhatnak a gyerekek a rájuk kényszerített nemi sztereotípiáktól: jön a gendersemleges Ken és Barbie!

Tovább „színesíti” a palettát a Mattel: Creatable World néven „gendersemleges” Barbie-kat dob piacra.