Aktuális

„Nagyon köszönöm, Merkel mama!” - Ahmad a harmadik feleségét is hozná, de ahhoz kicsi a kétemeletes ház, amit a német állam biztosít a segély mellé

Komoly érdeklődést és döbbenetet váltott ki a német közéletben a két feleségével és hat gyermekével Németországban élő szíriai betolakodóról szóló dokumentumfilm. A Spiegel TV-n bemutatott filmből az derült ki, hogy a teljes egészében csak segélyekből élő, iszlám vallású szír család a német jogrendszerrel teljesen szembemenve poligámiában, azaz többnejűségben él, ráadásul úgy, hogy a család nőtagjai mind kiskorúként mentek feleségül a családfőhöz.


Közbeszerzéseket befolyásolhatott a Tiborcz-féle Elios

Már akkor befolyásolhatták a pályázatokat az Elios emberei, amikor hivatalosan még nem tudhattak a közvilágítási közbeszerzésekről - derül ki azokból a levelekből, amelyeket az Európai Csalás Elleni Hivatal küldött két érintett városnak. A társaság vezetése nemcsak hogy idő előtt megismerhette a közbeszerzéseket, de a cég embere beleírhatott a városok pályázatába is.


Világméretű járvány fenyegeti az emberiséget

Bármikor kitörhet egy halálos világjárvány, amely akár 100 millió áldozatot is követelhet.


7 éves gyermeknek kellett szexet imitálnia

Egészen elképesztő bűncselekmény ügyében születhet elsőfokú ítélet, kedden, a Tatabányai Járásbíróságon. Egy gyerektábor segítője vetkőzős játékot játszatott a gyerekekkel...


A szőke ciklon randevúja a trópusi ciklonnal

Bátki Bernadett  playmate a napokban ünnepelte a születésnapját, Mauritiuson, de közben már nyakában volt a ciklon...


Bátki Bernadett modell egyik legszebb napja volt a delfinekkel

„Legszebb találkozásom volt egy delfin csoporttal Zanzibárban Örök élmény lesz mindig” mesélte Bátki Bernadett modell a Pestiriport.hu-nak.


Bátki Bernadett modell kalandjai Zanzibárban

„Szeretném leírni, milyen az igazi Zanzibár: mész az utakon és a sok szegfűszeg, amit szárítanak, az orrodat csiklandozza, az utakon néhány forintnak megfelelő összegért árulják a mézédes ananászt, a tíz fajta banánt, kókusz diót, amiket fillérekért megvehetsz, hűsítő kókusz levet megiszod, majd feltörik és a belsejéből megeszed a kókuszt” - írta a playmate a Pestiriport.hu-nak.


Bátki Bernadett modell egy iskolának adakozott Zanzibárban

„Elmentünk egy iskolába, Zanzibárban, hogy segítsünk a rászorult gyerekeknek. Szomorú, hogy sok gyerek nélkülöz és szinte nincs semmijük. Vittünk füzeteket, ceruzákat, édességet közel 80 gyereknek. De ez a segítség - sajnos - csepp a tengerben volt” - mondta a Pestiriport.hu-nal Bátki Bernadett modell.