Aktuális

Nyári szünet 2019. június 25. naptól 2019. augusztus 25. napig

A Pestiriport.hu szerkesztősége 2019. június 25. naptól 2019. augusztus 25. napig nyári szünetet tart. A jelzett időszakban a közéleti portál friss híreket nem közöl. A lap munkatársai élményekben gazdag nyarat kívánnak az olvasóknak!


Titokzatos módon halnak meg a Dominikán nyaraló amerikaiak

A Dominikai Köztársaság az amerikai középosztály egyik kedvelt úticélja. Évi 6 millió turista látogatja meg a karib-szigeteki országot, harmaduk amerikai állampolgár. Csakhogy egyre több olyan esetről lehet hallani, amikor az álomvakációjukra érkezett, egyébként egészséges turistákat pár napon belül holtan találták meg lakosztályaikban. Az amerikai médiában nemrég figyeltek fel a jelenségre, azóta pedig egyre többen jelentkeznek olyanok, akiknek hozzátartozójuk a Dominikai Köztársaságba tett útja alatt furcsa körülmények között halt meg.


Citizen Naïv kerti jazz est

A Citizen Naïv zenekar az életvidám zenélés hétköznapi hírnöke! Fontos célkitűzése, hogy színt és humort vigyen a szürkeségbe, és felpezsdítse a közönségét!


Szárnyalnak a fiatal modell mentoráltjai

Szick Petra alig 23 éves, de már most több lábon áll. 11 éve modellkedik, tanít, kacérkodik a színészi pályával is, és egy éve menedzserként is foglalatoskodik. Sokat írtunk már a mentoráltjairól, az elmúlt egy évben sok helyen találkozhattunk velük. Ha ez nem lenne elég, a fiatal tehetségek sikert sikerre halmoznak. Nem csoda, ha olyan embertől tanulhatnak, mint a szépséges Petra. 


Felfüggesztették a Bige Holding szolnoki műtrágyagyárának működési engedélyét - a tulajdonos úgy véli, szándékosan akarják tönkretenni

Felfüggesztette a Bige Holding Kft. szolnoki műtrágyagyárának működési engedélyét a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság - közölte Németh Ádám megyei katasztrófavédelmi szóvivő.


Szekeres Nadin: „Szeretném megmutatni, hogy mindent el lehet érni - csak akarat kell hozzá”

Egy 15 éves kozmetikus tanuló, a nagykanizsai Szekeres Nadin képviseli Magyarországot június végén, Bulgáriában, a Miss & Mr Grand Sea World világverseny gyermek kategóriájában. Ezúttal a szépséges Nadint mutatjuk be a Pesti Riport olvasóinak.


Komár Benjamin: „Azt tanácsolom minden srácnak, hogy merjenek az álmaiknak is élni”

A 18 éves Komár Benjamin lesz Magyarország egyik képviselője a 2019. június 23. és 30. között, Bulgáriában megrendezésre kerülő „Miss And Mr Grand Sea World” szépségversenyen. Őt mutatjuk be most a Pesti Riport olvasóinak.


Dübörgés: hivatalos jegyzőkönyvbe került, hogy a kormányablaknak nincs pénze vécépapírra

Az Index egyik olvasója készíttette el az alább látható iratot a Győri Járási Hivatal Kormányablak Főosztályán az ottani áldatlan állapotok megtapasztalása után.