Aktuális

Bátki Bernadett modell egy iskolának adakozott Zanzibárban

„Elmentünk egy iskolába, Zanzibárban, hogy segítsünk a rászorult gyerekeknek. Szomorú, hogy sok gyerek nélkülöz és szinte nincs semmijük. Vittünk füzeteket, ceruzákat, édességet közel 80 gyereknek. De ez a segítség - sajnos - csepp a tengerben volt” - mondta a Pestiriport.hu-nal Bátki Bernadett modell.


Lóval közösült egy aberrált szír „férfi” Németországban

A német rendőrség letartóztatott egy 23 éves szíriai migránst, aki „megerőszakolt egy pónilovat” egy berlini állatkertben. Az „aktust” több látogató is végignézte, gyermekek is voltak a közelben. Az incidens november 3-án, pénteken történt, Berlinben, a Görlitzer Parkban. A szíriai betolakodót azt követően tartóztatták le, hogy a bűncselekménynek több látogató is szemtanúja volt, akik így fotókat készítettek, majd ezeket átadták a hatóságoknak.


Törzsfőnök lett a playmate-ből

„Volt egy fotózásom a tengerparton, gyönyörű környezetben készítettek felvételeket rólam, kristálytiszta víz, mesés part, rengeteg pálmafával, ami a kedvencem” - mondta a Pestiriport.hu-nak Bátki Bernadett modell.


Bátki Bernadett playmate Zanzibárra utazott fotózni és „nyaralni”

„Hajnali 3 órakor szállt le a repülőgépem. Fáradt voltam és nehezítette az utat, hogy betegséggel is bajlódtam” - mesélte a szőke szépség.


Ismét magyar kamionosra támadtak a munkanélküli „agysebészek”, ezúttal az EU fővárosának közelében

Újabb magyar kamionost támadtak meg az „ártatlan” migránsok, ezúttal Brüsszel közelében. Toldi Tamás úgy nyilatkozott, nem biztos, hogy képes lesz újra kamionba ülni.


Szexrabszolgát tartott egy magyarországi cigány pár Írországban

Emberrablás, emberkereskedelem és nemi erőszak vádjával folyik per Észak-Írországban Orsós György és Kovács Evelin ellen. Orsós Györgynek és barátnőjének, Kovács Evelinnek Belfastban kell bíróság elé állnia, miután a magyarországi cigány pár egy szintén magyarországi lányt kényszerített prostitúcióra Dungannon városában.


Kereszteket eltüntetni, fejkendőket felvenni - átalakulóban Európa

Kiadták az ukázt a migránssimogató liberalizmus hirdetői. Amíg előbb a Lidl, majd a Nestlé szabadul meg a keresztektől a tolerancia és a másság elfogadása nevében - a katolikusok érzékenységétől eltekintve -, addig a német REWE kereskedelmi csoport pozitív példaként beállítva próbálja népszerűsíteni a muszlim kultúrát. Hátha így jobban megy majd az elfogadtatása az európaiak egyre inkább háttérbe szorításának.


Gőzerővel homoszexualizálják a svéd lakosságot

Svédországban már olyan szintre jutott a liberális őrület, hogy utcai szexrajzokon érzékenyítik a népet a migránsokkal folytatandó homoszexuális kapcsolatra, és nem is ez az első alkalom, hogy a skandináv ország minden korábban elképzelhetetlen határt átlép. A megdöbbentő svédországi aberrációról az unzensuriert.at független osztrák hírportál számolt be.