Aktuális

A szennyezett levegő miatt 20 hónappal rövidebb ideig élhetnek a most született gyerekek

A levegőszennyezettség világszerte átlagosan 20 hónappal rövidíti meg a most született gyerekek várható élettartamát, Ázsiában a legsúlyosabb a helyezet - ezt állapította meg egy nagyszabású tanulmány.


Puritánság: ide járhat ökröt sütni Orbán - újabb Mészáros Lőrinc-villákra derült fény

Mészáros Lőrinc két vadászházjellegű luxusingatlant épített az Alcsúti Arborétum és a nemrég átadott kalandpark szomszédságába.


Továbbra is nagy a jólét: eddig 74 ember fagyott halálra ezen a télen Magyarországon

Január 5-ig hetvennégyen fagytak meg az országban. December közepe óta duplájára emelkedett a fagyhalál áldozatainak száma, addig ugyanis 37-en hűltek ki végzetesen - tájékoztatott a Magyar Szociális Fórum (MSZF).


Négy hónapja falaz a székesfehérvári járási kormányhivatal az Orbán családnak: nem árulják el, mi épül a műemléki védettségű hatvanpusztai majorságban

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő még szeptemberben tett fel közérdeklődésre számot tartó kérdéseket azzal összefüggésben, mégis mi épül a hatvanpusztai majorságban, amelyet ténylegesen a miniszterelnök és családja használ, bár a területet - papíron - Mészáros Lőrinc bérli.


Szeméthegyekkel akarják megfojtani a fővárosi ellenzéket?

A budapestiek által szemétdíjként befizetett évi 30 milliárd forint mintegy harmadát egyszerűen elvenné az állami kukaholding.


Fiatal modell is szerepel Benkő Dániel emlék klipjében

Néhány nappal ezelőtt lettünk figyelmesek arra, hogy Varga Viktor, valamint a fiatal modell, Szick Petra „közösen” dolgoznak egy klipen. De, hogy miről is van szó? Alább kiderül.


2050-re eltűnhet a Duna-delta és több román tengerparti üdülő

A klímaváltozás miatt Románia egész területeket veszíthet el, eltűnhet például a Duna-delta és a tengerparti üdülők egy része - írja a Maszol.ro


TASZ: Nem lehet megtiltani a fotózást a kórházakban

Többen is jelezték a TASZ-nak, hogy megtiltották a fényképezést a kórházakban - plakátok jelentek meg, amelyek arra figyelmeztetnek, hogy fotózni csak igazgatói engedéllyel szabad. A Társaság a Szabadságjogokért megtudta, hogy az Állami Egészségügyi Ellátó Központ utasította az intézményvezetőket a feliratok kihelyezésére, azok után, hogy a kórházakban uralkodó állapotokat bemutató fotók kerültek nyilvánosságra.