Politika

A Momentum főpolgármester-jelöltje „imádja”, amikor a provinciális magyarok hőbörögnek és migránsoznak csak azért, mert egy muzulmán terrorista németeket öl a karácsonyi vásárban

Provinciális (szűk látókörű, elmaradott) országnak nevezte Magyarországot, és provinciális hőbörgőknek titulálta a magyarokat a Momentum főpolgármester-jelöltje. „Könnyű innen, a provinciáról, ahol igazából nem történik semmi, hőbörögni” - jegyezte meg közösségi oldalán.


A Fidesz megint durván beszólt az Európai Néppártnak és Brüsszelnek

A Fidesz döntése lesz, hogy az Európai Néppártban látja a leghatékonyabbnak politikája képviseletét vagy más keretek között - mondta Hidvéghi Balázs, a kormánypárt frissen megválasztott európai parlamenti (EP-) képviselője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.


TAO-s pénzek nyomában, Tamásiban: 500 ezer forint a gyerekek sportfelszeléseire, 10 millió 500 ezer a sportszakemberek személyi költségeire

„Néhány héttel ezelőtt kértük Tamási város kosárlabda csapatának TAO-s pénzek felhasználásával kapcsolatos dokumentumait” - magyarázta a Pesti Riportnak Nagy Rudolf vállalkozó, patrióta. „A sportegyesület elnöke, Cseresznyés Balázs, aki átvette levelünket, semmilyen formában nem válaszolt, ellenben a napokban - hangfelvétellel igazolhatóan - azt mondta: nem adja ki azokat. A Kúria döntése alapján ezek közérdekű adatok, ki kell adni. Úgy határoztunk, nem várunk tovább értelmetlenül, így saját kutatásba kezdtünk.”


Kiakadtak az Orbán-kormányra a szlovénok: „csak a vak nem látja, miként születik újra a fasizmus és a nácizmus”

Június negyedikén az Orbán-kormány nemzetközi kommunikációjáért is felelős osztályának Twitterjén egy Nagy-Magyarország-térkép jelent meg, felette az angol nyelvű felirattal: „az ország kétharmadát vették el”. A kép is ennek megfelelően a két világháború közötti revizionista propagandából származik, amelyen kezek szakítják le az egyes darabokat a történelmi Magyarországról. Ezzel összefüggésben bocsánatkérést vár a szlovén miniszterelnök a kitweetelt szétszakított Nagy-Magyarország miatt, szerinte „a fasizmus és a nácizmus születik újjá Szlovénia szomszédjában”.


A szocialista Szekeres Imre lebuktatta a pártját: ő már 2009-ben kapott jelentéseket a várható migrációs hullámról

Az MSZP-s Szekeres Imre egy lakossági fórumon elmondta, hogy, bár 2015-ben, a migránsválság tetőzésekor a balliberális pártok nem létező problémának nevezték az illegális bevándorlást, ő honvédelmi miniszterként már 2009-ben kapott jelentéseket arról, hogy nagy migrációs hullám várható.


Nagykövet lett az „olvasni sem tudó hülyegyerekből”

Rendkívüli és meghatalmazott nagykövetté nevezték ki a 60 éves Csiszár Jenőt. Az ugyanakkor nem derült még ki, hol lesz az állomáshelye az egykori tévésnek. Majd csak lesz számára egy hely, valahol…


Földi László: „egészen biztos vagyok abban, hogy Kelet- és Közép-Európa le fogja zárni a határait”

Irányított, végiggondolt stratégia mentén történik a migránsok Európába telepítése - mondta Földi László titkosszolgálati szakértő azon a fórumon, amelyet a Karc FM Paláver műsorának hallgatói közössége szervezett a ferencvárosi művelődési központban. A jelenlegi tendencia az, hogy elképesztő kihívások elé nézünk, és olyan feladatokat kell elvégeznünk, amihez egységes álláspont szükséges - fogalmazott Földi László.


Mi Hazánk Mozgalom: „a Fidesz kormányzása nem oldotta meg a cigánykérdést”

A 2022-es választásokon kormányzásra tör a Mi Hazánk Mozgalom, amely a magyar haza megmaradásának utolsó esélye - jelentette ki a Mi Hazánk elnöke a párt ünnepi rendezvényén, szerdán, Budapesten.