Politika

Ha a lejáratódott Borkaira kell szavazni a Fideszért, azt is vakon megteszik a kormánypárt szimpatizánsai

Új választásban bízik a győri ellenzék, szerintük Orbán Viktor Fidesz-elnök valahogy leváltja Borkai Zsolt régi-új polgármestert. A súlyos botrányba keveredett Borkai ugyanis képtelen lenne irányítani a várost, ahonnan az utóbbi időben szinte teljesen eltűnt - mondta Glázer Tímea, az önkormányzati választáson a győri ellenzék - nagyon kis különbséggel - vesztes polgármesterjelöltje.


Sokkot kaptak a főváros leváltott fideszes polgármesterei - valamit nagyon elronthattak a pártközpontban

A huszonhárom budapesti kerületből tizennégyet ellenzéki polgármester vezet majd, hetet fideszes, kettőt a Fidesz által támogatott független. A kiszavazott kormánypárti polgármesterek azt mondják, nekik nem jelezte a pártközpont, hogy baj lehet.


Lakásról lakásra becsöngetve készül a Kubatov-lista Kaposváron is

Pénteken, délután a kaposvári ellenzéki összefogás szimpatizánsainak sikerült lefényképezniük az úgynevezett Kubatov-lista egy oldalát. A KPSVR.hu szerkesztőségéhez Horváth Ákos Ervin, az ellenzék által támogatott, független polgármesterjelölt juttatta el a Kubatov-listát, melynek oldalai vonalkóddal vannak ellátva. Az ellenzéki polgármesterjelölt elmondta, hogy nevek vannak felsorolva, lakcímmel és a legtöbbjük mellett telefonszámmal - írja a kaposvári portál.


Gyurcsány: „a Borkai-ügy a Fidesz Waterloojának a kezdete, kiderült, hogy minden, amit eddig mondtak és képviseltek: hazugság”

„Borkai Zsolt élete mocskos. A mostani kampány egy realista és őszinte kampány, ami bemutatja ennek az irtózatos hatalomnak a valóságos természetét" - mondta Gyurcsány Ferenc az ATV esti műsorában. A DK elnöke szerint a győri jelöltjük, Glázer Tímea viselkedésében elegancia és méltóság volt megfigyelhető, mivel nem követelte Borkai lemondását.


Tarlós István főpolgármester szerint Borkai Zsolt győri polgármester méltatlanná vált tisztségére

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje csütörtökön az InfoRádió Aréna című műsorában nyilatkozva elmondta, felháborítja és elkeseríti Borkai Zsolt győri polgármester, olimpiai bajnok több mint kínos története.


A Fidesz elengedte a „pornószínész” Borkai Zsolt kezét

„Ha az a kérdés, hogy magánügy-e, akkor azt mondom, hogy magánügy. Ha az a kérdés, hogy erkölcstelen-e, akkor azt mondom, hogy erkölcstelen” - mondta Borkai Zsolt szexvideójáról a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján. Gulyás Gergely leszögezte: a közzétett szexvideót és a Borkai Zsoltot korrupcióval vádoló híreket külön kell kezelni.


Borkai szégyent hozott a városra - „Győrről ma mindenkinek korrupt politikusok, milliókért bérelt luxusjachtok, magánrepülők és uniós pénzből eltartott örömlányok jutnak az eszébe”

Glázer Tímea, győri ellenzéki polgármester-jelölt nem kéri Borkaitól, hogy lépjen vissza vagy mondjon le - szerinte azok után, amik az elmúlt napokban kiderültek róla, ennek semmi esélye nem lenne.


Elismerte a Fidesz: mindenhol veszteséges az új stadionok üzemeltetése

„Mindenhol veszteséges a stadionok üzemeltetése” - így indokolta Nyíregyháza fideszes polgármestere a város közgyűlésében, hogy miért adja át ingyen az államnak az épülő stadiont. A 10,5 milliárdos projekttel kapcsolatban Kovács Ferenc leszögezte, hogy „nem kívánjuk üzemeltetni a komplexumot, de attól még Nyíregyházán lesz a stadion, hogy az állam tulajdona”.