Média

Azahriah végleg külföld felé venné az irányt?

Sorra jelenti be külföldi koncertjeit Azahriah: egy hónapja posztolt először a 2024-es (fesztiválos) bulijairól, azóta pedig több európai fellépést is beharangozott rajongóinak.


Nemzetközi filmben kapott szerepet Szick Petra

„Rég nem adtam hírt magamról, ezért most úgy döntöttem, hogy itt az ideje néhány izgalmas projectről  mesélnem” - mondta a Pesti Riportnak Szick Petra modell.


Bencsik András szerint a pedofilügy csak egy műbalhé, amit a „féreg/szörnyeteg” Gyurcsány Ferenc csak felhasznált a tervéhez

Gyurcsány Ferenc szombati évértékelőjéről is beszéltek a belterjes, nem túl sokak által nézett Hír TV-s Sajtóklub vasárnapi műsorában, Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője pedig megfogalmazott egy igen fontos állítást a Novák Katalin, Varga Judit és Balog Zoltán lemondásához vezető bicskei gyermekbántalmazás ügyéről.


Karma: színpadi balesetben súlyosan megsérült Vidnyánszky Attila

Színpadi balesetet szenvedett Vidnyánszky Attila, súlyosan megsérült. A Nemzeti Színház direktora szombaton, a Petőfi Zenei Díj-Életmű Gála rendezvényen elesett, amikor az életműdíjat kapott Hobo méltatása után lesétált a színpadról.


Nem nevetni! Várkonyi Andrea új dimenzióba került az érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező Mészáros Lőrinc mellett

Várkonyi Andrea nemrég a Story magazinnak adott interjút, melyben egyebek mellett arról is beszélt, hogyan viseli azt, hogy férjével, Mészáros Lőrinccel megosztják a közvéleményt, és amíg az ország egyik fele rajong értük, a másik éppen ellentétesen érez.


Részegen tombolt Samantha Fox egy repülőgépen

Részegen összebalhézott a British Airways Londonból Münchenbe tartó járatán Samantha Fox egy utastársával, az éjszakát a fogdán töltötte - számolt be az esetről a Daily Mail.


Jakupcsek Gabriella: „Nem arra vagyunk kódolva, hogy egy házasságban éljük végig az életünket”

Tegnap, azaz január 18-án ünneplte születésnapját Jakupcsek Gabriella, akit az RTL Reggeli című műsorában is felköszöntöttek. Az író-műsorvezető az adásban többek között új könyvéről is említést tett, amelynek a szerelem a központi témája.


Eszményi Viktória: „amikor szerelmes lettem Heilig Gáborba, még másik férfival éltem”

Eszményi Viktória és Heilig Gábor 46 éve él együtt boldogan. A megismerkedésükről mesélt az énekesnő a Meglepetés magazinnak.