Média

Molnár Anikó keményen visszaszólt Bochkornak

Talán nem gondolta végig mondandóját Bochkor Gábor, aki felelőtlen kijelentést tett a Borsnak adott interjújában. Amikor a napilap megkérdezte tőle, hogy készen áll-e már egy új párkapcsolatra, szűkszavúan annyit válaszolt, hogy igen, majd kitért az exeivel való kapcsolatára is.


Véget érhet Vajna Tímea aranyélete

Több mint nyolc éven át tartó fényűzés után véget érhet Vajna Tímea meseszerű élete. A néhai filmügyi kormánybiztos neje nemcsak lelkileg, hanem anyagilag is megszenvedte Andy Vajna elvesztését.


Vajna halála után négy nappal máris átszervezték a TV2 irányítását - a producer csupán „portfólió-kezelő” volt

Andy Vajna kormánybiztos és TV2-tulajdonos halála után négy nappal, január 24-én a TV2 Média Csoport Zrt. rendkívüli közgyűlést tartott az Andrássy út 59. szám alatti épületben  - ez érdekes módon nem a televízió székháza, hanem Mészáros Lőrinchez köthető cégek székhelye -, ahol az Echo TV igazgatója, Vaszily Miklós került a tévé élére.


Gyermekei miatt fogyott le Palik László

Palik László sok év után tért vissza a képernyőre, és feltűnően sokat fogyott. Elmondta, hogy miért tette.


Slud Dominika szépségkirálynő a Fem3Cafén debütált

Slud Dominika még csak 14 éves, de már jelentős karriert mondhat magáénak. Nyert már díjat egy Bulgáriában rendezett világ szépségversenyen, de hazai reklámokban, klipekben is szerepelt. Idén februárban pedig már két. alkalommal állt modellt a Fem3Café „színpadán”.


Szépségkirálynő támogatta Berkes Olivért A Dal 2019 válogatóján

2019. január 19-én lépett A Dal színpadára Berkes Olivér a „Világítótorony” című dalával, ami sajnálatos módon nem került be a Top 6-ba, azaz a továbbjutó dalok közé. A fiatal énekes több közösségi portálon elmondta, egyáltalán nem szomorú azért, mert kiesett.


Való Világ: szépségkirálynő szerepelt Hunor bemutatkozó videójában

Csütörtökön - sok versenyzőt követően - Hunor költözött be a VV villába. A bemutatkozó videójában feltűnt egy fiatal, barna szépség, akivel éppen kézen fogva tartottak hazafelé. A lány nem más, mint a többszörös szépségkirálynő, Szick Petra.


Ez sem tartott sokáig: elköltözött Friderika Pintér Tibortól

Pintér Tibor és fiatal kedvese, Friderika nemrégiben a Mokkában szerepeltek, és látszott rajtuk, hogy nem éppen a legjobb passzban vannak. Olyannyira, hogy a lány beszólt a színésznek. Most kiderült, a pár tagjai külön is költöztek, helyesebben: Friderika faképnél hagyta Pintért.