Média

Elhunyt Balázs Fecó

Életének 69. évében elhunyt Balázs Fecó Kossuth- és Liszt Ferenc díjas énekes, zenész. Balázs Fecó koronavírusban szenvedett, az utóbbi napokban már lélegeztetőgépen, mélyaltatásban tartották.


Újabb tragédia: meghalt az Omega basszusgitárosa, Mihály Tamás

A zenész 73 éves volt. A hírt az Omega zenekar osztotta meg a Facebook-oldalán.


77 éves korában elhunyt az Omega alapítója, Benkő László

Megrendülve tudatjuk, hogy Benkő Laci, az Omega együttes alapítója, hosszas betegség után elhunyt. A magyar rockzene meghatározó alakját rajongók és tisztelők milliói gyászolják itthon és külföldön egyaránt. - írta Facebook-oldalán az Omega zenekar.


Curtis kitálalt a magánéletéről: „mindent ki kell próbálni a férfiakon kívül”

Curtis hétről hétre lelkiismeretesen készül a Sztárban sztár című műsorban a produkcióira. Ez meglehetősen sok idejét foglalja el, de kiderült, hogy nincs is jelenleg az életében más személy a kisfián kívül, akire gondolnia kellene.


Itt tart az úgynevezett magyar televíziózás: Hajdú Péter Cicciolina melleit markolászta a műsorában

Az egykori pornódíva a Life TV-n péntek este adásba került „Összezárva Hajdú Péterrel” vendége volt. Cicciolina (született: Staller Ilona) szemérmetlenül próbálta zavarba hozni a tévést. Több alkalommal is megmutatta a keblét, megfogta a műsorvezető fenekét, végigsimított a férfiasságán, kacérkodott egy répával, de rá is feküdt Hajdúra, majd alaposan megmasszírozta.


Nagy Ervin: A fiatalokat féltem, meg ezt az országot

„Amikor Orbán Viktorra szavaztam, nem gondoltam, hogy ezt a fajta szabadságeszmét képviseli” - mondta Nagy Ervin az ATV Egyenes beszéd című műsorában a SZFE mellett tartott október 23-i tüntetésről.


Amire büszke a magyar futballista: tizenöten közösültek egy fiatal lánnyal (18+)

Kabát Péter a Life TV műsorában mesélt kendőzetlenül egy igen obszcén szexuális kalandról, ám Hajdú Péter végül ezt a részt nem engedte adásba. Most viszont elárulta, mi hangzott el a felvételen.


Szép jövő előtt áll a 11 éves Csutorka Márk: Magyarországot fogja képviselni a „Grand Sea World” szépségversenyen

A 11 éves Csutorka Márk képviseli Magyarországot a jövő nyáron, Bulgáriában megrendezendő „Grand Sea World” szépségverseny „Mr. Child” kategóriájában. Márk már most gőzerővel készül a megmérettetésre.