Média

Válságban Erdei Zsolt kapcsolata

Erdei Zsolt őszintén vallott arról, hogy párjával eltávolodtak egymástól. Az egykori profi ökölvívó elmondta: mindketten másra vágynak, míg párja, Réka romantikázni és színházba szeretne járni, addig ő inkább a nyugalmat keresi.


„Az embereknek 125 év múlva is lesznek társas vágyai, csak egyre nehezebben tudják azt kielégíteni”

Plastic Love - ez az elsőkötetes író, Bedő Zsuzsanna most megjelent művének címe. Akik megvásárolják, azok egy 2145-ben játszódó, tehát fikcióra épülő, izgalmas, szórakoztató, romantikus regényt vehetnek a kezükbe. A minőségre a szerző személye a garancia, aki nem csak okos, tájékozott, és kommunikatív, de rendkívül dekoratív is.  


Ábel Anita szerint a stílusa miatt nem kap színházi munkát Damu Roland

Az ATV #Bochkor című műsorában vasárnap este többek között a meghívottak arról beszélgettek, hogy a színházak még mindig mellőzik a lassan 5 éve börtönből szabadult Damu Rolandot. A témában Ábel Anita határozott véleményt fogalmazott meg.


Mindent visznek: az év utolsó napján írták alá szerződést, amely szerint Mészáros Lőrinc cége értékesíti a következő három évben a közmédia hirdetési felületeit

Az év utolsó napján írták alá az MTVA vezetői azt a szerződést, ami szerint a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó értékesítheti az MTVA hirdetési felületeit a következő három évben.


Közszereplők fogtak össze a fiatal modellért

Szick Petra volt szépségkirálynő - ahogy azt a közösségi oldalán nemrég említette - indult egy modell versenyen, amelynek neve: Supermodel of the year. A fiatal szépség bekerült a TOP20 lány közé, akik szombaton beköltözhettek a felkészítő táborba.


Ezért tűnt el a fiatal modell

Májusig szinte zengett a média a fiatal modelltől, Szick Petrától, hiszen mindig felbukkant valahol, és kedvességével, szeretetével - „jó tündér módon” - ott segített, ahol tudott. Tavasszal például Albániában tisztított tengerpartot, viszont nyár elején szinte egyik pillanatról a másikra eltűnt a nyilvánosság elől. Hogy ennek mi az oka? Erről a legilletékesebbet, Petrát kérdeztük.


Elfogták a rendőrök az RTL Klub egykori „sztárját” és anyját - éppen a születésnapi bulira szánt kokainnal robogtak hazafelé

A Pesti Riport értesülése szerint az RTL Klub ValóVilág című produkciójának egykori szereplőjét, a 34 éves Török Dórát (VV Dóra) és 56 éves édesanyját fogták el a rendőrök szeptember 23-án, a Budapest VIII. kerületi Nagyvárad térnél, miután kokaint és marihuánát vásároltak egy zuglói dílertől. Úgy tudni, a kábítószer lett volna az egykori villalakó születésnapi ajándéka.


Molnár Anikó keményen visszaszólt Bochkornak

Talán nem gondolta végig mondandóját Bochkor Gábor, aki felelőtlen kijelentést tett a Borsnak adott interjújában. Amikor a napilap megkérdezte tőle, hogy készen áll-e már egy új párkapcsolatra, szűkszavúan annyit válaszolt, hogy igen, majd kitért az exeivel való kapcsolatára is.