Média

Való Világ: szépségkirálynő szerepelt Hunor bemutatkozó videójában

Csütörtökön - sok versenyzőt követően - Hunor költözött be a VV villába. A bemutatkozó videójában feltűnt egy fiatal, barna szépség, akivel éppen kézen fogva tartottak hazafelé. A lány nem más, mint a többszörös szépségkirálynő, Szick Petra.


Ez sem tartott sokáig: elköltözött Friderika Pintér Tibortól

Pintér Tibor és fiatal kedvese, Friderika nemrégiben a Mokkában szerepeltek, és látszott rajtuk, hogy nem éppen a legjobb passzban vannak. Olyannyira, hogy a lány beszólt a színésznek. Most kiderült, a pár tagjai külön is költöztek, helyesebben: Friderika faképnél hagyta Pintért.


Így kívánnak sok sikert Szick Petráék Pintér Tibornak

Ma este startol a Sztárban Sztár a TV2 csatornán, amelyben Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója is megméretteti magát.


Elbocsátásoktól tartanak a Hír Tv és az Echo Tv munkatársai

A Hír Tv-nél és az Echo Tv-nél is attól tartanak, hogy a két csatorna működésének összehangolása (összevonása) jelentős létszám-leépítéssel jár - írja a Népszava.


Tudatmódosító szerek hatása alatt tett vallomást először Galambos Lajos

Galambos Lajos nem is emlékezett arra a kihallgatásra, amelyre 2015-ben, néhány nappal a letartóztatása után, már az előzetesben került sor. Ennek oka, hogy erős nyugtatók hatása alatt volt. Most kiderült, ezért vonta vissza a vallomását később a zenész. 


Nem tolonganak a nézők a visszafideszesített Hír TV előtt

Hatalmasat zuhant a Hír TV nézettsége azután, hogy Simicska Lajos lemondott a tévéről, és az új tulajdonos Nyerges Zsolt lett, az egyik tanácsadó pedig Mészáros Lőrinc médiavállalatának embere, Liszkay Gábor, és többen jöttek a csatornához az Echo TV-től is. Az Echo TV viszont egy kicsit erősödött, a két kormánypárti tévé egymásnak teremt konkurenciát, és csak az ATV jár jól. Ez derül ki a 24.hu elemzéséből: a portál a három csatorna hírműsorai nézettségét hasonlította össze.


„Hat évig éltem bántalmazó kapcsolatban, Kalocsai Zsuzsa rendszeresen megvert” - állítja egy fiatal nő, aki hosszú ideig volt az élettársa a Jászai Mari-díjas, lovagkereszttel kitüntetett operettprimadonnának

Nyolc évig alkotott egy párt egy fiatal hölgy és a Budapesti Operettszínház Jászai Mari-díjas, a Magyar Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett primadonnája. A viharos kapcsolatról Krencsey Hella néven könyvet író Kamarás Nóra (30) állítása szerint hat éven keresztül rendszeresen bántalmazta őt a művésznő, Kalocsai Zsuzsa (56). A szerelemből mára csupán büntetőeljárások maradtak - írja a Privatkopo.hu bűnügyi portál.


Szick Petra: barátok maradtunk Palcsó Tomival

Tavaly nyár végén robbant a hír: Szick Petra szépségkirálynő és az egykori megasztáros, Palcsó Tomi egy párt alkotnak, majd néhány hónappal később szakítottak. Igaz, ezt egyikük sem erősítette meg, de nem is cáfolta. Az viszont tény, hogy egyik percről a másikra eltűntek egymás életéből.