Média

Egyértelmű üzenet: a Vígszínház társulatának 96 százaléka Eszenyi Enikő ellen szavazott

Bár a Vígszínház igazgatósága „jogilag aggályosnak” tartotta egy hivatalos szavazás megrendezését a társulaton belül, a színház dolgozóiból álló szakszervezet mégis lehetőséget talált arra, hogy a munkatársak közöljék a véleményüket a szakmai bizottságban a társulatot képviselő Hegyi Barbarával.


Szick Petra: „már csak a szerelem hiányzik az életemből”

Szick Petra nagyon fiatalon került a média világába. Alig volt 12 éves, amikor elkezdett modellkedni. Az évek során sok nemzetközi videoklipben, sorozatban, reklámban, filmben is feltűnt már, illetve több száz modell fotózást tudhat a háta mögött. Nem csak külföldön, de belföldön is indult szépségversenyeken, ahol szinte mindig dobogós helyezést ért el.


Cserpes Laura őszintén beszélt a férfiról, aki öt éven át zaklatta

Cserpes Laura sokáig nem mert beszélni arról a hosszú, nehéz időszakról, ami öt éven keresztül tartott az életében. Az énekesnő először a Life TV-n futó „Nyugi! Köztünk marad” című műsor kamerái előtt fejtette ki, mit élt át a szörnyű években.


FankaDeli : „Te mersz cuki, bájos Bedő Zsuzsi lenni”

Tegnap délután, a Fókusz Könyváruházban tartották a Plastic Love című romantikus, sci-fi könyvbemutatóját. Az első könyves író, Bedő Zsuzsanna már sokszor megfordult ilyen eseményeken, hiszen korábban lektorként, sőt felolvasóként is szerepelt már hasonló rendezvényeken.  


Bódi Slylvi üzeni: A migránshelyzethez hasonlóan le kell zárni Magyarország határait a kínaiak előtt a koronavírus miatt

„Mi a helyzet otthon koronavírus ügyben? Ugye továbbra sincs fertőzött nálunk?! Gondolom Oroszország példáját követvén Magyarország is lezárta már a kínai turisták előtt a határt…?! Legalábbis nagyon remélem... Ha anno a migránsok előtt is sikerült, nem beengedni, akkor remélem a kormány most is bölcsen jár el és  megteszi a szükséges óvintézkedéseket” - posztolta Mikornéziából Bódi Syvli a Facebook-oldalára.


Plastic Love - könyvbemutató és dedikálás

Izgalmas történet egy izgalmas írónő tollából. Vajon milyen kapcsolatokat tartogat nekünk a jövő? 120 év múlva is úgy szeretnek az emberek, mint most, vagy másképpen? Lehet szeretni egy humanoidot? És ő is képes arra, hogy viszonozza az érzéseinket?

Annyira kevesen nézték a köztévé A Dal című produkcióját a 18-49-es korosztályban, hogy az már nem is mérhető

Csupán mintegy 200 ezren nézték teljes lakosságban múlt hét szombat este a Duna TV-n A Dal című állami dalverseny új évadának első részét. A Sorozatwiki nézettségi adatai szerint a legfontosabb piaci korcsoportnak számító 18-49-es kategóriában például a nézők mindössze 1,6%-a kapcsolt a köztévére (ez kb. 23 ezer ember), ami azt jelenti, hogy a 204 ezres nézettség túlnyomó részét 50 év felettiek adják.


Visszatér a TV2-re Ábel Anita és Hajós András

Alig egy hete jelentette be a TV2, hogy februárban nagyszabású szórakoztató műsort indít, „Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada” címmel. A látványos show-ban két háromfős sztárcsapat versenyez majd egymással, az ő feladatuk lesz felismerni és leleplezni a színpadi produkciót bemutató, külsejüket monumentális jelmezekkel elfedő hírességeket.