Média

Az ostoba luxusfeleség: „Hiba lett volna, ha rögtön szülök egy gyereket, mert akkor megszűnök nőnek és embernek lenni”

Csősz Boglárkának, a Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című műsora szereplőjének nem is olyan rég még a többi luxusfeleséget is sikerült elképesztenie, mikor megmutatta azt a palotát, amelyben él. Mióta csak hozzáment 47 éves, dúsgazdag férjéhez, sokszor megkapta, hogy érdekből házasodott.


Folytatódik a botrány: keményen kiosztotta leendő veje Oszter Sándort

Foly­ta­tó­dik a harc Osz­ter Sán­dor és lánya, Ale­xandra vő­le­gé­nye kö­zött. A ko­ráb­ban ököl­ví­vó­ként, de mostanában író­ként is te­vé­keny­kedő Pop­ovics Tamás keményen nekiment a Facebookon leendő apósának.


Tuskó Fási a 444.hu újságírójának: „Mit mosolyogsz, te köcsög?”

Nem jelent meg a bíróságon a 444 újságírója, Szily László, ezért hajnalban vezettette elő a rendőrség - derült ki az érintett beszámolójából. Először ráadásul azt sem mondták el neki, miről van szó, és csak később, már a Markó utcai bíróságon tudta meg, hogy Fási Ádám lányának feljelentése miatt állították elő szerdán, hajnali 4 órakor.


Mégsem 19 éves Benkő Dániel barátnője

A fiatal lány - állítólag - a 19. születésnapját töltötte a 70 éves Benkővel. Úgy tudni, a hölgy 2013-ban diplomázott, így körülbelül 26-27 éves lehet.


Csisztu Zsuzsa: „Schobert nem komoly tényező”

Csisztu Zsuzsa a Csisztu24 című műsorban különbözött össze az úgynevezett „fitneszguruval”, aki annyira felpaprikázta magát, hogy otthagyta a felvételt, és csak hosszas rábeszélésre folytatta a beszélgetést.


Csisztu Zsuzsára nem számítanak az ATV-ben

Befejeződik Csisztu Zsuzsa műsora az ATV-n, ezért lehet, hogy a műsorvezető pályafutása is véget ér a csatornánál. A Csisztu 24-ből egy rész még adásba kerül, utána azonban nem forgatnak többet, az ATV nem hosszabbítja meg a tévés szerződését.


Pápai Joci reagált a Ripost cigányozó címlapjára

Számított rá, hogy származása miatt támadni fogják, és még rosszakaróinak is üzent az Eurovíziós döntő előtt órákkal Pápai Joci. Az énekes azt mondta, a rosszindulatú emberekkel együtt is szereti Magyarországot.


Hujberre ráfér a gyógyulás

Hetek óta nagy a csend Hujber Ferenc körül, annak ellenére, hogy nemrég botrányos tévés szereplése, provokatív, zavaros és értelmezhetetlen kijelentései miatt napokig a címlapokon szerepelt.