Média

Közel félmilliárdos bírságot kapott az Ékszer Tv

480 millió forint összegű bírság kiszabásáról határozott a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) az Ékszer Tv kapcsán korábban megindult eljárás lezárásaként.


Gyermekotthon lakóit lepte meg a fiatal modell

Szick Petra fiatal kora ellenére igyekszik jó példát mutatni rajongói számára. Aki közösségi oldalakon követi a volt szèpségkirálynőt, az pontosan tudja, hogy a jótékonyság milyen fontos szerepet tölt be az életében. Látogatott már el állatmenhelyre, gyermekotthonba, gyermekkórházba, ahova ételeket és játékokat vitt. Osztott ételt a hajléktalanoknak, részt vett különböző kampányokban - mint például a Stup Bullying -, valamint különböző jótékonysági műsorokban is közreműködött már. Koronavírus ide vagy oda, ez alól az idei év sem volt kivétel.


Szerelmével posztolt képet a fiatal modell?!

Egyre több jel utal arra, hogy a 2016-ban világversenyt nyert szépségkirálynőt, Szick Petrát eltalálta ámor nyila, ugyanis a fiatal modell közösségi oldalán több fotón látható egy fiatal férfi.


Elveszik a frekvenciát a Klubrádiótól - ha így megy, rövid időn belül nem marad ellenzéki média

Újra pályázható lesz a Budapest 92,9 MHz frekvencia, miután a Médiatanács „ismételt jogsértésekre” hivatkozva nem hosszabbította meg a Klubrádió szerződését.


Sikeresen zárult a médiaügynökség első tanfolyama

Nagy sikerrel zárult a LikeGroup Xmanagement médiaügynökség első tanfolyama. A fiatal résztvevők hat héten keresztül sajátíthatták el a médiával kapcsolatos fontos tudnivalókat.


Kirobbanó formában van a magyar szépségkirálynő

Az elmúlt napokban óriási kánikula köszöntött be hazánkba. Nem csoda, hogy ennek hatására sok hazai sztár a vízpartra menekült, ahol csodás alakjukat egy falatnyi bikiniben mutatják meg rajongóiknak.


Ő a magyar modell, aki hasonlít Cindy Crawford lányára

A 24 éves magyar modell, Szick Petra az egyik közösségi oldalán publikált néhány összeszerkesztett képet a szupermodell, Cindy Crawford lányával, Kaia Gerberrel, mivel többen azt mondták Petrának, hogy nagyon hasonlítanak egymásra.


„2010 után az ellenzéki pártok képtelennek bizonyultak betölteni azt a szerepüket, amiért a választók bejuttatták őket a parlamentbe” - állítja az ATV főszerkesztője

2010 után az ellenzéki pártok képtelennek bizonyultak betölteni azt a szerepüket, amiért a választók bejuttatták őket a parlamentbe, és bizonyos szempontból a média vette át az ellenzéki pártok helyét - jelentette mi a Mandiner.hu-nak adott interjúban Gavra Gábor, az atv.hu főszerkesztője.