Média

Molnár Anikó: „ha nincs a ValóVilág, ma már feleség lennék”

Molnár Anikó az elmúlt három évben 30 kilótól szabadult meg. A volt valóságshow-szereplő viszont a férfiak terén érez némi csalódottságot: úgy véli, felborult a nemek közötti egyensúly, és egyre nehezebb a párkeresés. Állítja, abban, hogy negyven felett még mindig nincs jegygyűrű az úján, az is közrejátszik, hogy szerepelt a ValóVilágban.


Média1.hu: Külföldre menekítik a Kovács Zoltán és Orosz Barbara állítólagos titkos viszonyáról cikkező Pesti Riport és Privát Kopó nevű portálokat

Meg nem nevezett helyről érkező nyomásgyakorlás hatására úgy döntött a Pesti Riport, hogy leveszi a támadott cikkeket, de ez csak átmeneti. A Media1 megtudta azt is, hogy 40 perces pikáns, állítólag Orosz Barbara hangját tartalmazó hangfelvétel publikálása is várható, miután a szervert áthelyezik az Egyesült Államokba és tulajdonost vált az oldal, és újra elérhetők lesznek a cikkek is. (A Média1.hu írása.)


Kínos videó került ki Majkáról és a feleségéről

Majka és Dundika úgy gondolták, hogy egy poénvideóval reklámoznak egy oldalt, de a végeredmény nem vicces, hanem inkább kínos lett. Talán nem kéne ezt a műfajt a jövőben erőltetniük.


Pataki Ági a Riviérán nyaral, de ledöbbent, hogy mindent üresen talált

Az egykori sztármodell, Pataki Ági elutazott a francia Riviérára, de meglepődött azon, amit a tengerparton tapasztalt.


Pásztor Anna: „A nőknek receptre írnám fel az orgazmust”

Pásztor Anna életére sok jelzőt lehetne használni, de azt, hogy unalmas, egyáltalán nem. Az énekesnő kiskora óta szereplési lázban ég. Először a családot szórakoztatta, általános iskolában pedig az utca népének rendezett színdarabot. Majd jött London, Madrid, New York, ahol táncművészetet tanult, folyamatosan képezte magát, hazatérése után pedig színitanodába járt. Mindeközben nagykanállal habzsolta az életet. Az Anna and the Barbies énekesnője a Tükör című YouTube csatornán vallott kendőzetlenül az életéről Péterfi Juditnak.


Visszatér a képernyőre Gundel Takács Gábor

Gundel Takács Gábor igent mondott egy új vetélkedőre, ősztől az ATV Géniusz című műsorában láthatjuk viszont - tudta meg a Blikk. A lassan 4 éve szabadúszóként dolgozó televíziós szakember az elmúlt időszakban sok felkérést utasított vissza, mert nem akart olyan műsorokban szerepet vállalni, amikben nem érezte önazonosnak magát.


Demcsák Zsuzsa nagyon szexi szemüvegesen

Sokan megtapasztalhattuk már, milyen érzés, amikor az ember szemüvegessé válik. Tiltakozunk egy darabig, vívódunk magunkban, harcolunk az összefolyó betűkkel, aztán jön a felismerés, nincs mese, vállalni kell, jön a szemüveg.


Várkonyi Andrea csodásan néz ki a TV2 stúdiójában: itt az első fotó a visszatérésről

Napok óta újabb és újabb információk látnak napvilágot a TV2 május 30-án újra bemutatásra kerülő jótékonysági gálaestjéről, a „Neked énekelek”-ről, ám ezúttal egy fotót is előkerült, amelyen mind a két műsorvezetőt is alaposan szemügyre vehetjük.