Média

Beszólt Szabó Zsófinak a Hooligans dobosa

Szabó Zsófi válása továbbra is napirenden van. A műsorvezető nemrégiben jelentette be, hogy - öt év után - külön utakon folytatja férjével, akit korábban még az egekig magasztalt, ma már a legkevésbé sem. A témáról a Hooligans dobosának, Kiss Endinek is megvan a véleménye, és nem rejtette azt véka alá.


Felturbózott agymosás: ingyenes kormánypárti lapokkal szórják meg az ellenzéki városokat

A Narancs.hu értesülése szerint heteken belül országosan több százezer példányban fognak eljutni a postaládákba a Mediaworks Zrt. hetilapjai azokban a nagyvárosokban, ahol Fidesz veszített a 2019-es önkormányzati választáson.


Lovasi András a NER-ről: „Remélem, megérem a totális bukásukat”

„Érdemes végignézni az oroszországi történéseket, mert tíz év lemaradással követjük őket, de gyorsulunk. A social media (Facebook) tavasszal várható szabályozása lesz a következő lépés, ezzel párhuzamosan a maradék egyetemi, közösségi helyek, fórumok beszántása. A pesti színházi világot lassú haldoklásra ítélte Orbán” - jelentette ki Lovasi András zenész a vele készített interjúban.


Puzsérnak megvan a véleménye Szabó Zsófi „álomházasságáról”

A sajtót és a lakosságot jó egy hete foglalkoztatja a téma: Szabó Zsófi úgynevezett álomházasságának vége. A részletekről keveset tudni. Szó van rendetlenségről, hisztikről, bejárónőről, aki segíthetett volna, hogy a kapcsolat ne futhasson zátonyra, Puzsér Róbert pedig most arra vállalkozott, hogy megírjon egy újabb adalékot. Noha az utolsó puzzle-t nem helyezte be a rendszerbe, mindazonáltal rávilágított olyasvalamire, amivel nem szívesen szembesülünk. Jelesül arra, hogy ezek a pár éves, kreált boldogságok hogyan hatnak a külső szemlélő életére.


Keleti Andrea is kilátástalan helyzetbe került

Megindító pillanatoknak lehettek szemtanúi a reggeli beszélgetős műsor nézői: Keleti Andrea élő adásban sírta el magát.


Sorozatszerepet kapott a volt szépségkirálynő

Szick Petra 2016 óta szerepelt már több televíziós produkcióban, hamarosan pedig ismét látható lesz egy hazai gyártású, elsősorban diákok által kedvelt sorozatban.


Saját gyártású műsorokkal jelentkezik a Life Tv - a már jól ismert félnótásokkal

Szeptemberben indítja el legújabb tévécsatornáját a a Media Vivantis Zrt., amely a már Várkonyi Andreával turbékoló Mészáros Lőrinc volt feleségéhez, Kelemen Beatrixhoz tartozik, és Hajdú Péter igazgatja.


Jáksó László visszatért civil szakmájához - jól tette

Jáksó László műsorai nélkül hosszú évekig el sem tudtuk volna képzelni a hazai tévécsatornák kínálatát. Manapság azonban már nem is láthatjuk a képernyőn.