Erotika

Sáfrány Emese a pornófilmezésről: „nem csak a pénz hiánya vitt rá” (18+)

Hajdú Péter YouTube-os Frizbi műsorának Sáfrány Emese volt vendége. A nő beszélt Hajdúnak a pornófilmes múltjáról is. Azt is mondta, sok bántást kap azóta is az emberektől, amikor szóba kerül a pornós előélete.


Sáfrány Emese 6 évig pornózott, sokszor vállalt két, három, illetve négy férfival is kemény jeleneteket

Sáfrány Emese nevét a nyári siklósi ayahuasca-szeánsz és Béres Anett csúnya balesete kapcsán hallhattuk idén a legtöbbet. A 34 éves volt fotómodell és ex-légtornász egyébként viszonylag csendes életet él, valószínűleg megpróbálja elfeledtetni a magyarországi közvéleménnyel, hogy egykor - Aleska Diamond néven - komoly pornós karriert futott be.


Ezért szexelnek ritkán a fiatal generáció tagjai

A szex a párkapcsolatok része, és bár nem ez a legfontosabb dolog, tény, hogy a hiánya komoly problémákhoz vezethet. Ennek ellenére szakértők érdekes tendenciára lettek figyelmesek: már az Y-generációsok is egyre ritkábban élnek szexuális életet, ám ez pláne elmondható a Z-generáció fiataljairól (itt most a 18-26 év közöttiekről beszélünk). Sőt, ha már témánál vagyunk, egyébként egyre több férfi és nő érzi úgy, hogy nem vágyik házasságra vagy együttélésre.


A nők is néznek pornót, csak attól nem megy tönkre a szex

Ma már szerencsére egyre ritkábban találjuk szembe magunkat azzal a kérdéssel, hogy néznek-e a nők pornót, a nők pornófogyasztási szokásait azonban még mindig jóval kevesebb figyelem kíséri.


Ez a módszer segíthet, hogy gyakrabban legyen kedved a szexhez

Sok párkapcsolatban problémát jelenthet, ha a partnerek nem ugyanannyiszor vágynak a szexre, vagy egyikük úgy érzi, mintha szinte soha nem lenne hangulata hozzá. Bár első ránézésre ezek a különbségek akár leküzdhetetlen gondnak is tűnhetnek, különösen, ha egy hosszú távra tervezett párkapcsolatról van szó, de létezik módszer arra, hogy ez ne legyen így. Ha te is szembesültél már ezzel a problémával, akkor itt az ideje, hogy megtudd, hogyan szüntetheted meg.


Életműdíjjal jutalmazzák Cicciolina korábbi „szakmai teljesítményét”

Staller Ilona, azaz Cicciolina a mai napig a pornószakma legendája, akit idén meghívtak a legnagyobb felnőttfilmes portál által - már harmadik alkalommal - megrendezett Pornhub Awards díjátadóra.


A nők többsége az idősebb férfiakra bukik - vajon miért?

Valószínűleg foglalkoztatott már a kérdés, hogy ez mégis miért van így. Szakértők szerint igazából több oka is lehet ennek, és úgy gondolják, leginkább az alábbi öt dolog miatt vonzódnak a nők az idősebb, sok esetben a náluk sokkal idősebb pasikhoz.


Ezektől a praktikáktól a pasi azonnal az ágyba cipel!

Mi kell a férfiak izgalomba hozásához? Olykor egy ártatlannak tűnő mozdulat is elég. Íme, néhány szextipp, mitől jön igazán lázba a pasi, aki igenis kedveli a hosszú előjátékot!