Sport

Feczesin lelépett Újpestről, ingyen igazolt az NB II-be - egyre többen követelik Duchatelet távozását

Az Újpest hivatalos oldalán közölte, hogy mindössze félév után távozik a csapattól Feczesin Róbert. A 33 éves csatár nyáron tért haza, az őszi szezonban 12 meccsen 8 gólt rúgott, ezzel vezeti a magyar bajnokság góllövőlistáját.

Az Újpest nem tudott versenyezni az NB II-es középcsapat ajánlatával

Jövőbeni klubja - amely a másodosztály 8. helyén áll - által kínált feltételek vonzóbbak voltak számára, mint az Újpest FC újabb ajánlata, így a nyár végi megállapodás értelmében a gólerős támadó a tavaszi szezont már a Vasas FC-nél kezdi meg.

Feczesin ingyen igazolt a Vasashoz, három és fél éves szerződést írt alá. A Vasas jelenleg nyolcadik a másodosztályban, 11 pontra van lemaradva a feljutást jelentő második helytől.

„Gondolhatjátok, hogy nem így terveztem...” - üzente a lila-fehér drukkereknek Facebook-oldalán a válogatott futballista.

Az újpesti szurkolók felháborodtak Feczesin átigazolása miatt, és egyre többen követelik a különböző internetes fórumokon a belga tulajdonos, Roderick Duchatelet távozását, akik sokak szerint szakmailag teljesen lezülleszti a klubot.