Média

Az ostoba luxusfeleség: „Hiba lett volna, ha rögtön szülök egy gyereket, mert akkor megszűnök nőnek és embernek lenni”

Csősz Boglárkának, a Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című műsora szereplőjének nem is olyan rég még a többi luxusfeleséget is sikerült elképesztenie, mikor megmutatta azt a palotát, amelyben él. Mióta csak hozzáment 47 éves, dúsgazdag férjéhez, sokszor megkapta, hogy érdekből házasodott.

„Megőrülnék egy gyerek mellett”

Csősz Törökországban több sorozatban és filmben is szerepelt. Kipróbálta magát független producerként, szépségklinikát üzemeltet, és van egy magyar kozmetikai termékeket forgalmazó cége is. Nem csoda, hogy ezek mellett a gyerekvállalást szeretné kitolni, ameddig csak lehet. „Hiba lett volna, ha rögtön szülök egy gyereket, mert akkor megszűnök nőnek és embernek lenni” - nyilatkozta Csősz.

Hozzátette, sok mindent szeretne megtapasztalni az életben, ráadásul, mivel férje sokat utazik a munkája miatt, valószínűleg az idő nagy részében egyedül maradna a gyerekkel. „Megőrülnék egy gyerek mellett, nem tudnám elviselni, hogy otthon ülök, és egész nap gügyögök. Annyira pörgök, hogy belebolondulnék.”

Csősz ettől függetlenül biztos benne, hogy előbb-utóbb ő is szeretne majd gyereket, de azt már most tudja, hogy ezt bébiszitterek nélkül nem tudja majd végigcsinálni. „Nem bírnám a gyereksírást, meg azt, hogy egész nap lóg rajtam valaki. Azt a kort szeretem, amikor már beszél egy gyerek” - magyarázta a luxusfeleség.