Aktuális

Kapkodás a Fidesz vezérkarában: váratlanul lemondtak egy újabb fideszes sajtótájékoztatót, ezúttal Szegeden

Nagy a kapkodás a kormánypárti oldalon, Borkai győri sajtótájékoztatóját ugyanilyen hirtelen mondták le. És ugyanilyen hirtelen tűnt el tegnap, a Magyar Nemzet internetes oldaláról egy, a győri polgármester lemondását követelő cikk is. Repedések a Fidesz - eddig stabilnak látszó -  falában…

Elbizonytalanodott a Fidesz agytrösztje

Elmarad Nemesi Pál polgármesterjelölt és Bartók Csaba, a Fidesz szegedi elnöke sajtótájékoztatója, amelyet „Most vasárnap válasszunk sikeres jövőt Szegednek!” címmel hirdettek meg - írja az MTI. A sajtótájékoztató szombaton, délelőtt 10 órakor lett volna a szegedi Fidesz-irodában. A párt nem indokolta meg a lemondás okát.

Egészen hasonló történt pénteken is, amikor a szex- és korrupciós botrányba keveredett győri fideszes polgármester, Borkai Zsolt rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze, majd egy órával később magyarázat nélkül lemondat azt. Borkai esete ugyanakkor súlyosabb: miután már Tarlós István budapesti főpolgármester is keményen bírálta, a kormánypárti Magyar Nemzet honlapján pénteken, késő délután megjelent egy cikk, amelyben azt írták, napokkal korábban le kellett volna mondania - aztán ez a cikk is eltűnt.

Ezekből arra is lehet következtetni, hogy káosz és kapkodás ütötte fel a fejét a kormánypárt soraiban.