Sport

Lőw Zsolt döntött, a PSG-nél folytatja

„Így hiteles! Ebből lesz a párizsi! Aki érti, maradjon csendben” - ezt az üzenetet Lőw Zsolt egyik barátja írta ki a Facebookra, miközben Fonyódon horgászott az RB Leipzig másodedzőjével, aki egy jókora, több mint 11 kilós halat tart a kezében. Lőw ismerőse a bejegyzését egy piros és egy kék szívvel egészítette ki, ezek a PSG klubszínei…

Lőwöt a PSG új trénere szeretné a stábjában tudni

Mint ismert, Lőwöt a PSG új trénere, Thomas Tuchel szeretné a stábjában tudni Párizsban, de a magyar szakember egyelőre nem döntött a jövőjéről - legalábbis a nyilvánosság előtt még nem jelentette be.

Lőw Zsolt barátjának Facebook-posztjával összhangban van a Leipziger Volkszeitung című lipcsei lapban megjelent szerdai cikk, mely szerint Lőw úgy döntött, hogy igent mond Tuchel hívására, és a PSG másodedzőjeként folytatja edzői pályafutását. Erről a hírről az rblive.de internetes honlap is beszámolt.

„Hallottam a találgatásokról, de továbbra sem döntöttem a jövőmről. Vannak különböző lehetőségek, amelyek közül igyekszem kiválasztani a számomra legjobbat. Még semmi sem dőlt el” - nyilatkozta az ügyben két héttel ezelőtt a Nemzeti Sportnak Lőw Zsolt.

Hivatalos megerősítés tehát egyelőre nincs, de egyre több jel utal arra, hogy Lőwöt a következő szezonban már a PSG kispadján látjuk.