Politika

Mi Hazánk Mozgalom: „a Fidesz kormányzása nem oldotta meg a cigánykérdést”

A 2022-es választásokon kormányzásra tör a Mi Hazánk Mozgalom, amely a magyar haza megmaradásának utolsó esélye - jelentette ki a Mi Hazánk elnöke a párt ünnepi rendezvényén, szerdán, Budapesten.

Alapjaiban forgatná fel az Európai Uniót

Vagy a Mi Hazánk lesz kormányon, vagy a „gyakorló elmebeteg” Gyurcsány Ferenc által vezetett balliberális tömb, vagy a Fidesz - közölte Toroczkai László. A 2022-es kormányzásnak nem lehet az ára az értékek feladása, mint ahogy azt a Jobbik tette, amelynek napjai meg vannak számlálva, mert a magyar emberek nem tűrik a hazugságot - fogalmazott.

Ha a balliberális tömb kerül kormányra, jöhet a „gendersemleges óvoda és iskola”. Vagyis arra kényszerítik a kislányokat, hogy vegyenek fel fiúruhát, a fiúkat pedig arra, hogy öltsenek kislányruhát - vélekedett. A Mi Hazánk nem ilyen jövőt szeretne a magyarságnak - szögezte le Toroczkai László.

Ma már a gyerekek egyharmada cigány

A továbbiakban úgy vélekedett, hogy a Fidesz kormányzása nem oldotta meg a cigánykérdést, mert ma már a gyerekek egyharmada cigány származású, miközben a magyarok kivándorolnak. Ha ez így megy tovább, Magyarországon csak a nyugdíjasok, a „hihetetlenül szaporodó cigányok” és „néhány ezer romantikusan gondolkodó magyar” maradnak - tette hozzá Toroczkai László.

Mindenki készülhet a Magyar Gárda újjászervezésére, mert a magyarságnak minden oka megvan arra, hogy megszervezze saját védelmét - közölte a pártvezető.

Hozzátette: ha a Mi Hazánk listavezetőjeként mandátumot szerez az Európai Parlamentben, alapjaiban forgatja fel az Európai Uniót, és mindent megtesz az európai civilizációt veszélyeztető brüsszeli elit leváltásáért.