Média

Osztrák erotikus cirkuszban hegedülnek a gyönyörű magyar ikerlányok

A szépséges magyar ikerlányok, Sándor Angelika és Esztella nagy közönségkedvencnek számít Ausztriában, ahol egy különleges cirkuszban lépnek fel.

Közönségkedvencek Ausztriában

Ha mindenkinek lenne egy ikertestvére, nem lennének magányos emberek. Ez Sándor Angelika véleménye, akinek a másik felével, Esztellával a napokban volt a premierje hegedűművészként egy osztrák erotikus cirkuszban.

- Az általános iskolában az első padban ültünk, és a padon kint volt a nevünk, hogy a tanárok ne keverjenek minket össze - mesélte Angelika. - Pedig annak ellenére, hogy úgy hasonlítottunk egymásra, mint két tojás, én balkezes, ő pedig jobbkezes. És mégis, amikor huszonkét éve, tízévesen a szüleink beírattak minket a zeneiskolába hegedülni, mindketten ugyanúgy fogtuk meg a hangszert. Szerettek minket felléptetni, mert ha egy aranyos ikerpár a színpadon kettős hegedűversenyt játszott, az eleve sikert ígért — emlékezett Angi.

Egyetemi tanulmányaik ugyan elszakították őket, de mindennap beszéltek, és a hétvégeken találkoztak is. Négy évvel ezelőtt tért vissza az életükbe a közös hegedülés. Régi slágereket kezdtek feldolgozni, és visszatértek a színpadra.

- A nagy fordulat két hónapja jött az életünkbe. Meghívtak minket egy utazó erotikus cirkuszba, és beváltunk. Félreértés ne essék, ez nem pornószínház. Komoly artistaprodukciók vannak benne, de a jelmezek nem a szokványos artistajelmezek, hanem inkább a burleszk vagy a Moulin Rouge ledér kosztümjeire emlékeztetnek. Balettkoreográfiát is megtanultunk, és ez a hegedűs produkciónkkal igazi kuriózum. Három hónapig az osztrák CIRQUE EROTIQUE de l’ Amour-ban lépünk fel, de belvárosi szórakozóhelyek is felfigyeltek már ránk, úgyhogy biztosan lesz folytatás - mondta Angelika.