Média

Baukó Éva nem kell senkinek, pedig elég szépen megmutatja magát a közösségi oldalon

Nem talál tévés munkát magának Baukó Éva, mert szerinte a csatornák már nem bíznak benne kellőképpen, pedig szerinte letett valamit az asztalra nekik.

Ráadásul ismertsége miatt a civil életben is nehezen talál munkát, ezért ahogy fogalmaz, tíz éve él létbizonytalanságban, a tartalékait kell felemésztenie.

„Legutóbb a TV2-nél 13 adásra volt szerződésem, vendég műsorvezető voltam, pedig úgy érzem jól ment a dolog. Ám, úgy tűnik, 2018-ban már nem alkalmaznak tovább és sajnos az RTL Klubnál is ez lesz a helyzet” - mondta Baukó.

A ValóVilág4 döntőse hozzátette:

„Pedig mindkét csatornánál letettem valamit az asztalra. Anyukám is mondta, nem érti ezt a távolságtartást, csinos vagyok, leszámoltam a függőségekkel (drog és alkohol - Pesti Riport) és nagy a szám, ha kell, van bennem lehetőség. Pitizni azonban nem fogok egyetlen szerkesztőnél sem! Lehet engem nem kedvelni, de hogy nem alkalmaznak, az szakmaiatlanság. Több olyan műsor is van, amiben simán szerepelhetnék, de a csatornák mindig ugyanazokat a szereplőket koptatják, ahelyett hogy mernének újítani!”

„Próbálkozom, de nem egyszerű ennyi szereplés után” - sóhajtott. „Főleg, mert nem is tudnám magam fodrászként vagy műkörmösként elképzelni” - szögezte le Baukó, aki egyébként nem éppen gyenge fotókat közöl Instagramján...