Aktuális

Bátki Bernadett playmate Zanzibárra utazott fotózni és „nyaralni”

„Hajnali 3 órakor szállt le a repülőgépem. Fáradt voltam és nehezítette az utat, hogy betegséggel is bajlódtam” - mesélte a szőke szépség.

„A vízum megvétele után vártak rám. A nevemet és hotel nevét tartottak magasba egy táblán. Kimentem a férfivel a parkolóba, ahol érdekes módon azt mondta: még nincs itt az autó. Amikor látta, hogy nagyon mérges vagyok, egyszeriben ott termet a gépkocsi és elindultunk. Egy idő elteltével kérdeztem a sofőrt, meddig tart az utazási idő, mire azt válaszolta: 45 perc. Kihalt utakon mentünk sötét utcákon, ahol senki se járt, nem értettem, miért megy lassan sofőr, többször megállt és kiabált valakivel telefonon és creditet keresett a telefonjához. Félóra elteltével, amikor ismét megkérdeztem, mikor érünk végre oda, újra azt a választ kaptam, hogy még 45 perc.

Ideges voltam és rosszat éreztem, többször rászóltam, hogy ne álljon meg, menjen a hotelhez, de csak telefonálgatott, gondoltam keresek egy másik taxit. De se taxit, se rendőrt nem láttam, a sofőr csak azt hajtogatta, hogy elvisz, ne aggódjak.

Majd előjött a másik ötletével, hogy kell valakivel találkozni, aki odaadja a kulcsot szobámhoz… Ezt sem értettem. Mondtam, menjünk a hotelhez és majd ott átvesszük a kulcsot. Ezt követően már nagyon rosszat éreztem. Megint többször megállt és kiabált, majd a férjem nagyon mérges lett és előhúzta rendőr igazolványát, arra ösztönözve a gépkocsivezetőt, hogy menjen.

Utána megállt mögöttünk egy nagy autó. A koromsötét úton arra gondoltam, mi van, ha emberrablók és fegyverrel kiszállnak… Egy fiú kászálódott ki az autóból, aki beadta az ablakon a szobám kulcsát.

Végül a 45 percesnek ígért út 2 és fél órás lett. Amikor megérkeztünk a hotelbe, közölték: nem ismerik a sofőrünket, sosem látták őt.

Erre jól kiosztottam a hotel személyzetét, hogy így meg sehova sem érkeztem, ílyen fogadtatásban sosem volt részem. Ők sem értették a helyzetet.

Ekkora félelmet talán sosem éreztem. Szerencsére később minden rendeződött” - elevenítette fel a történteket a gyönyörű playmate.