Aktuális

Várkonyi Andrea 35 milliós osztalékot vett ki négy hónapja működő cégéből - a kft. egyetlen nyilvánosan ismert ügyfele a Mészáros-csoport volt tavaly

A tavaly szeptemberi bejegyzése utáni négy hónapban 127 millió forint nettó bevételt és 52,8 millió forint adózott eredményt ért el a Várkonyi Andrea többségi tulajdonában lévő cég, a Whitedog Media Kft. A nyereségből Várkonyi Andreának 35 millió 250 ezer forint osztalék jutott a tavalyi év után, míg üzlettársának, Gergely Juditnak 11 millió 750 ezer forint.

 

Remek üzleti érzékkel rendelkezik...

A reklámügynökség alapítását követően azzal került a hírekbe, hogy a céget decemberben egy Mészáros Lőrinchez és Vida József TV2-tulajdonoshoz köthető villába jegyezték be. Aztán azzal, hogy a Whitedog Media egyik első ügyfele is a Mészáros-csoport volt, a cégcsoport egyik jótékonysági programját, a High-Tech Suli pályázatot menedzselik.

Várkonyi és Mészáros magánélete is összefonódik: áprilisban derült ki, hogy hamarosan összeházasodnak. A felcsúti milliárdost állítólag megfiatalította a szerelem, leadott néhány kilót és divatosabban öltözik szerelmetes párja kedvéért, közben pedig milliárdokért épül a luxusvillájuk Svábhegyen.