Aktuális

Különdíjjal tért haza Albániából a magyar szépségkirálynő

Szick Petra május 14-én utazott Albániába, hogy részt vegyen a Miss Summer World világversenyen. A rendezvény egy hétig tartott. A mezőny  szoros volt, de a fiatal szépség így is díjjal tért haza. Őt választották Miss Tourism-nak.

 

„Mielőtt kiutaztam volna a versenyre, készítettem egy live videot a közösségi oldalamon, amiben elmondtam, miért esélytelen, hogy ezen a versenyen helyezést érjek el. Sajnos van olyan, hogy bizonyos dolgok nem rajtad, vagy a teljesítményeden múlnak. Ennek ellenére elindultam, a maximumot nyújtottam és reméltem, hogy mégis másképp alakul minden, mint ahogy azt előzetesen várni lehetett. A top 3-ba nem kerültem be, viszont boldog vagyok, hogy a Miss Tourism címet én kaptam” - mondta Petra a Pesti Riportnak.

„Nagyon köszönöm mindenkinek, aki segített nekem felkészülni a versenyre. Simonyi Fanninak, Tímàr Editnek,Tóth Helgának, a Bellagio Fashion Westendnek, a Spirit Clothes Designnak, az Orovicza Fashionnek, Pataki Mariannának, GJ Photographynak, Varga Viktornak, Bakos Attinak és végül, de nem utolsó sorban: a The Biebersnek. Nagyon sok támogatást kaptam az itthoniaktól. Boldog és hálás vagyok a sok szeretetért, bíztatásért. Öröm volt nézni, hogy kis hazánk összefogott azért, hogy Magyarország egy újabb díjjal legyen gazdagabb. Ezúttal nem lettünk elsők, de ez a tényen nem változtat: a magyar lányok a legszebbek a világon” - jegyezte meg a szépség.