Aktuális

12 éves kislányt molesztált egy aberrált indiai sportoló

Azzal vádolják Tanveer Hussain indiai hófutót, hogy gyereket molesztált. Pénteken, New Yorkban megtartották a meghallgatását. A 24 éves sportoló a világbajnokságra érkezett, és bár elsőre az amerikai nagykövetség Újdelhiben nem adott neki vízumot, de végül másodjára megkapta - írta a Fox News. Eredetileg Trump sokat támadott és bírói úton kicsinált bevándorló ellenes rendeletén akadt fenn a szegény üldözött.

 

Odavan a gyerekekért...

A világbajnokságot február 24-én és 25-én rendezték meg Saranac Lake-en.

Husszaint azzal gyanúsítják, hogy a sportrendezvény helyszínén egy 12 éves kislányt megcsókolt, benyúlt a ruhája alá, és intim testrészeit simogatta. Az eset állítólag hétfőn történt, a sportolónak is szállást adó fogadóban, ahol a lány más fiatalokkal billiárdozott, és amikor kettesben maradtak, akkor mutatta ki „gyerekszeretét” az alkalmi jövevény.

Az indiait szerdán tartóztatták le, pénteken pedig a New York-i bíróság a meghallgatását is megtartotta.

Hussain ügyvédje, Brian Barrett csupán ennyit nyilatkozott a tárgyalás után: „Ügyfelem jó állapotban van, és kész szembeszállni a vádakkal. Az ügyről csak annyit mondhatok, hogy a lány egész héten követte őt.”

A helyi rendőrfőnök viszont azt mondta, ez így nem állja meg a helyét, hiszen a közönség folyamatosan újabb helyszínekre ment, hogy lássák az egyes versenyszámokat, így a „követés” kifejezésnek nincs értelme ebben az esetben. 

A „hiteles” BBC

Sokan - tévesen - azt hiszik, hogy a BBC valamiféle etikai zsinórmértéket képvisel, holott a valóságban semmivel sem különb, mint például a hírhamisító CNN.

Íme, a konkrét példa: Amikor Tanveer Hussain nem kapott vízumot, hogy az Egyesült Államokba utazzon a hófutóversenyen való részvételhez, a BBC ezzel a címsorral közölte a hírt:

Kasmíri muszlim atlétától megtagadták az amerikai vízumot a „jelenlegi eljárásrend” miatt (Kashmir Muslim athlete denied US visa due to „current policy”)

Később azonban az USA-ban letartóztatták a sportolót, és azzal vádolják, hogy szexuálisan megtámadott egy 12 éves lányt. Ekkor a BBC az alábbi címsorral közölte a hírt (ne feledjük, hogy ugyanarról a férfiról van szó):

Tanveer Hussain: indiai atlétát fogságban tartanak az USA-ban szexuális bántalmazás miatt (Tanveer Hussain: Indian athlete held over sex abuse in US)