Aktuális

Újpesten megkezdték a játékoskeret átalakítását

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján bejelentette, hogy az évad végén megválik öt játékosától.


Dárdai Pál távozik a Herthától

Dárdai Pál a szezon után távozik a német másodosztályban szereplő Hertha BSC-től. A magyar edző erről a csapat utolsó hazai mérkőzése után, az 1. FC Kaiserslautern elleni 3-1-es győzelmet követően beszélt a német köztévének.


Székenként több mint 2 millióért kap új lelátót egy ötödosztályú magyar futballcsapat

Új lelátót és öltözőt kap a megyei másodosztályban (vagyis összességében a magyar futball ötödosztályában) játszó esztári Blondy FC, a kivitelezés összege azonban sokaknál kiverte a biztosítékot. A 76 ülőhellyel rendelkező könnyűszerkezetes létesítmény bruttó 172,5 millió forintos ajánlattal kerül kivitelezésre. Ez azt jelenti, hogy székenként több mint bruttó 2 millió forintba kerül az épület.


A sportközgazdász szerint az Újpest költségvetésben utolérheti a Ferencvárost

Súlyos tízmilliárdokba fog kerülni az Újpest adásvételét április végéig véglegesítő Mol számára, hogy a labdarúgó NB I-ben évek óta szenvedő csapatból stabilan dobogós, nemzetközi kupaszereplő együttest faragjon - derül ki Muszbek Mihály elemzéséből.


Kanadai sztáredző lett az Újpest jégkorongozóinak új vezetőedzője

A Csíkszeredával kétszeres Erste Liga győztes Jason Morgan váltja a leköszönő finn Markus Juurikkalát az UTE jégkorongcsapatának kispadján. A játékosként az NHL-ig jutó kanadai szakember az elmúlt három évben Németországban, aztán Skóciában edzősködött, most a Glasgow Clan csapatától érkezik a Megyeri útra.


Az Újpest FC ügyvezetője: „Együtt harcoljuk ki a két győzelmet az utolsó két hazai mérkőzésen!”

Benczédi Balázs, az Újpest FC ügyvezetője nyílt levélben fordult a csapat szurkolóihoz, amiben kiemelte a közösség erejének fontosságát az OTP Bank Liga aktuális szezonjának döntő szakaszában. Az üzenet a klub hivatalos kommunikációs csatornáin keresztül érte el a közönséget, rávilágítva a kritikus helyzetre, amellyel az Újpest jelenleg szembesül.

Dunaszerdahelyről érkezett az NB II-es Győr új vezetőedzője

Az ETO FC Győr szerdán, délután közleményben jelentette be, hogy Borbély Balázs lett a labdarúgó NB II-ben szereplő zöld-fehér csapat új vezetőedzője.


Dejan Sztankovics visszatért a Fradihoz

Mint ismert, múlt héten videóüzenetben tudatta a Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics, hogy nem lehet ott a Fradi kispadján a ZTE elleni 3-2-re megnyert meccsen, mert a fia mellett kell lennie. A Fradi most arról számolt be, hogy a szerb edző visszatért a csapathoz, így leülhet majd a szombati, Kisvárda elleni bajnokin a kispadra, amelyen akár bajnoki címet is ünnepelhet majd a játékosokkal.