Politika

„Nem szexelek fideszessel” - manipulált képpel szidta Bősz Anettet a KDNP-s államtitkár

Aradszki András KDNP-s országgyűlési képviselő és energiaügyi államtitkár kitett egy posztot a Facebookra, amin Bősz Anett, a Liberálisok által a parlamentbe juttatott, de épp a DK-frakcióba átülő képviselője az MSZP-s Gurmai Zita mellett áll a parlamentben, és mindkettőjükön egy „Nem szexelek fidesszessel” feliratú póló van.

„Sajnos ma ez a színvonal az ellenzéknél. Bősz Anett immáron a DK-ban hasznosítja a látványpropagandát” - vonta le a következtetést az „igazmondó” kereszténydemokrata államférfi.

A gond csak az, hogy a kép nem igazi. Akkor készült, amikor az ellenzéki képviselőnők a fideszes Pócs János lemondását követelték. Ez az eredeti:

De milyen jó (lenne), hogy Aradszki Facebook-oldalának követőit nem lehet ilyen olcsó, de azért eléggé aljas manipulációval megtéveszteni!

De hoppá...

A kommentek alapján mégis meg lehet.

„Szexeljetek a Bábolnai fedező ménnel!” - jegyezte meg egy mélyen konzervatív úriember.

„Mi sem veletek, csak rátok!!!” - kontrázott rá egy talpig kereszténydemokrata hölgy.

Aradszki András volt egyébként az a parlamenti képviselő, aki 2017 októberében az a megtisztelő feladat jutott, hogy a legvégső szintre emelte a Soros-hisztériát, azt mondta a parlamentben, hogy „a Soros-terv a Sátán legvégső támadása”.