Média

Pásztor Anna: „A szakadék szélén álltam, kölcsönökből éltem”

Habár az emberek előszeretettel gondolják azt a közszereplőkről, hogy kiapadhatatlan anyagi forrásaik vannak, és nem küzdenek nehézségekkel, ez egyáltalán nem igaz - legalábbis nem mindenkire. Az elmúlt időszak, amit még nem hagytunk teljesen magunk mögött, nagyon sokakat megviselt, civileket és ismert embereket egyaránt. Pásztor Annának a Dancing with the Stars című műsor hozott némi megkönnyebbülést, ráadásul egy új oldalát is megmutathatta a nézőknek. 

 

Sokan el sem hiszik, hogy a „celebek” is így élnek, hónapról hónapra

„Évente általában 60-80 fellépésünk van, tavaly volt csupán 10-15 volt, ráadásul a létszámkorlátozás miatt a többsége ráfizetéses. Nem számít, mi a zenének élünk, ez már akkor is így volt, amikor pincékben léptünk fel húsz ember előtt és most is, hogy nagykoncerteket adtunk. Ez az időszak eldönti, hogy ki az, akinek valójában a zene az élete. A testvérem, Sámuel a banda gitárosa, sírig tartó kapocs a miénk, és ez a zenére is igaz, ha máshogy nem, akkor duóban folytatjuk" - árulta el Anna, akinek sokakhoz hasonlóan voltak anyagi nehézségei.

„Azt azért el kell mondanom, hogy a „nagy sztárélet” anyagilag pont annyira jön ki, mint egy kispolgári fizetés. A szakadék szélén álltam, és szerintem még sokan. Akinek három hónapnál több tartaléka van, az előtt le a kalappal, én nem tartoztam közéjük. Tavaly januárban jött egy nagyobb jogdíj, ami ha nincs, akkor jön az éhkopp. Nem vagyok nagy költekező, de albérletet fizetek, a két gyereknek pedig óvodát. Centivágás volt és kölcsönök. Utálok siránkozni, nem is teszem, sokan el sem hiszik, hogy a „celebek” is így élnek, hónapról hónapra. Szóval, ahogy itthon is mondtam: „Anyu a megélhetésért táncolt a műsorban". A gázsiból először a kölcsönöket fizettem vissza, aztán kicsit tartalékoltam" - mondta az énekes.