Média

Új mozgásformával küzd a ráncok ellen Orosz Barbara, a TV2 szabadelvű műsorvezetője

Másfél hónapja egy teljesen új mozgásformát iktatott be a műsorvezető az életébe fiatalságának megőrzéséért. Orosz Barbara egy nem mindennapi, de annál praktikusabb módszert választott: egy olyan mozgásformára esett a választása, ami bármikor elvégezhető, amikor ideje van rá, és teheti ezt - gyakorlatilag - bárhol.

Nem csak az arcát, teste más részeit is bátran használja…

A 41 éves műsorvezető az arcát edzi, mégpedig arcjógával. Orosz Barbara azt vette észre, hogy arca különböző részei talán már nem olyan feszes. Nem esett pánikba (ő nem olyan), és nem rohant plasztikai sebészhez, hanem a természetes és igen hatékony arcjógával vette fel a küzdelmet az idő vasfogával szemben. Ezzel a természetes módszerrel hatékonyan és hosszan fogja tudni megőrizni arca fiatalosságát - számolt be a nagy hírről a Tények.

Barbara nagyon szereti az arcjógát, már kora hajnalban elvégzi a tizenöt perces rituálét. Az arcjóga kihívások elé is állítja a műsorvezetőt, ugyanis, ahogy ő fogalmazott, bátran használja az arcát (is…), és egyáltalán nem törődik vele, hogy adott esetben csúnyán grimaszol.

Arról, hogy teste mely részeit használja még bátran a szőkeség, szeretői/szexpartnerei - csupa nős, családos, közismert, és minden tekintetben befolyásos férfiak - tudnának mélyreható elemzéssel szolgálni.