Média

Kínos videó került ki Majkáról és a feleségéről

Majka és Dundika úgy gondolták, hogy egy poénvideóval reklámoznak egy oldalt, de a végeredmény nem vicces, hanem inkább kínos lett. Talán nem kéne ezt a műfajt a jövőben erőltetniük.

 

Az emberek valószínűleg egyáltalán nem erre számítottak

Majoros Péter, azaz Majka annak idején, mikor a koronavírus miatt kórházban volt, elárulta a követőinek, hogy hosszú távon szeretne egy kicsit függetlenebb lenni, és inkább a YouTube-on tevékenykedni, ahol különböző érdekes tartalmakat hozna a nézőknek. Nos, most érkezett is egy felvétel, de az emberek valószínűleg egyáltalán nem erre számítottak.

Majka és felesége, Dundika készítettek közösen egy humorosnak szánt videót, amiben egy párterápia keretein belül reklámoznak egy olyan oldalt, ahol különböző termékeket lehet csereberélni - és maga az ötlet valóban mókás, de az alakítások miatt nagyon kellemetlenné válik az egész, ugyanis a rapper a Szőke kóla óta sajnos nem lett tehetségesebb színész.

A rajongóknak persze bejött a poénvideó, sőt, egyesek szerint simán csinálhatna Majoros Hajni és Péter egy akció-vígjátékot is együtt. Bár akadtak olyanok is, akik nem igazán értették, hogy pontosan mit is akarnak reklámozni ezzel, hiszen nem sokat árultak el az érintett oldalról, de ettől függetlenül máris több ezren voltak kíváncsiak a rövidke „alkotásra”.