Média

Jáksó László visszatért civil szakmájához - jól tette

Jáksó László műsorai nélkül hosszú évekig el sem tudtuk volna képzelni a hazai tévécsatornák kínálatát. Manapság azonban már nem is láthatjuk a képernyőn.

Kiderült, ő sem pótolhatatlan

A műsorvezető 2000-től 2016-ig olvasta fel a híreket a Heti Hetesben, hogy a produkció többi szereplőivel mondja el humoros véleményét azokról. Nem ez volt az egyetlen show, amivel mosolyt csalt a nézők arcára, a Kész Átverés részei láttán is sokszor fogtuk a hasunkat a nevetéstől.

A tévézés mellett a magyar rádiózásnak is évekig meghatározó alakja volt. Pályafutását a Színház- és Filmművészeti Egyetem televíziós rendező-szerkesztő-műsorvezető szakának elvégzése után a Kossuth Rádiónál kezdte, majd a Danubius Rádiónál folytatta, végül a Sláger FM műsorvezetőjeként búcsúzott a médiától.

2020 áprilisában hallhatták utoljára a hangját a hallgatói, azóta pedig nagyot fordult az élete. Maga mögött hagyva a reflektorfényt, visszatért eredeti szakmájához, programozó lett belőle.

„A programozás igazából mindig is nagy szerelem volt nekem, most főként vállalatirányítási rendszereket tervezek. Sokan nem is gondolnák, valójában mennyire kreatív szakma ez, én nagyon szeretem” - mesélte 2020 decemberében.

Jó döntést hozott.