Aktuális

Ismerd meg a versenyzőket, akik hazánkat képviselik majd a bolgár szépségversenyen!


Szick Petra modell és szépségkirálynő már négy éve Magyarország területi képviselője egy világversenyen, a Miss&Mr Grand Sea World-ön. Három éve indít versenyzőket a nemzetközi versenyen, és kis hazánk mindhárom évben elhozta az első helyezettnek járó díjat. Most megmutatjuk azokat, akik a jövő évi versenyen hazánkat képviselik.

Szekeres Nadin (Miss Child Grand Sea World Hungary 2019):

„Szekeres Nadin vagyok  14 éves, Nagykanizsán élek. Azért jelentkeztem erre a versenyre, mert szeretnék nyerni, mert úgy  érzem, van hozzá tehetségem. Nagyon izgulok, szeretném  magamból kihozni a legtöbbet, mert ahogy a többi társamnak, nekem is meg kell mutatnom, hogy méltó vagyok a feladatra. A Model and More ügynökségnél dolgozom mint modell. Szeretnék minél sikeresebb lenni ebben a szakmában.”

Bányai Dóra (Miss Teen Grand Sea World Hungary 2019):

„A nevem: Bányai Dóra. Azért jelentkeztem a szépségversenyre mert szeretném megmérettetni  magam,nagyon szeretem a modellkedést és az ezzel járó sminkelést, öltözködést, fotózásokat. Referenciáim: elvégeztem a nyíregyházi Vogue modellügynökségnél egy modelliskolát. Szerepeltem már videoklipben, reklámfilmben volt több ruhabemutatóm es fotózásom is. A versennyel kapcsolatban biztos vagyok benne, hogy egy életre szóló élményre tehetek szert. Célom az, hogy tapasztaljak, és fejlesszem magam. A fotózásokban és a modellkedésben látom a jövőm! Bármennyire erőfeszítést igényel, akkor sem fáradok el benne, mert minden megjelenés egy újabb kihívás számomra, amiben jól érzem magam.”

Kővári Klaudia (Miss Grand Sea World Hungary 2019):

„Kővári Klaudia vagyok. Bikini- fitnessz modell. Mindig is kerestem az életem során a kihívásokat, az új feladatokat és ebben a szèpsègversenyben megtaláltam, ami egyrèszt magamnak is egy bizonyítás lenne, másrészt imádok új embereket megismerni és utazni a világban.”

Tóth Alexandra (Mrs Grand Sea World Hungary 2019):

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy én képviselhetem Magyarországot a 30 év feletti hölgyek közt 2019 júniusában, Bulgáriában. Azt gondolom, hogy az összes versenyző számára nagy megtiszteltetés és lehetőség. A modellkedéssel 30 éves korom után kezdtem igazán komolyabban foglalkozni. Természetesen a célom az, hogy a koronát hazahozzam Magyarországra, de mindenképp az első három helyezett közé kerüljek.”

Komár Benjamin (Mr Teen Grand Sea World Hungary 2019):

„Úgy gondolom, minden adottságom megvan, hogy méltón képviseljem Magyarországot ezen a világversenyen. Két évet hajmodell voltam, mondhatni onnan indult ez az egész részemről. Megtetszett a fotózás, tetszett a munkamenet és igazából minden! Nemrégiben elvégeztem egy modell/színész iskolát, nagyon nagy segítség volt és hálás vagyok az ott tanultakért. Több fotózáson is részt vettem már, illetve egy pécsi rövid horrorfilmben is szerepeltem, ezek mellett statiszta munkám volt még. Otthonosan mozgok a smink és a haj terén is mások szerint ez nem túl előnyös, de szerintem egy modellnek nem hátrány. A verseny mindenkinek egy nagy lehetőség, de egyben felelősség is. Ugyanakkor egy hatalmas élmény! Tisztelettel és alázattal kell hozzá állni és mivel ez nekem egy régi álmom, ami most megvalósulhat, így mindent megteszek, hogy méltó képviselője legyek Magyarországnak!

Lulaj Brendon (Mr Grand Sea World Hungary 2019):

„A nevem: Lulaj Brendon. Magyar születésű vagyok, immáron a 18. öltönyömet viselem magamon. Modellkedem. Nagyon szeretem a modellek világát, most már 4,5 éve dolgozom benne, kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Amikor meghallottam, hogy lesz egy szépségverseny, azonnal éreztem, hogy nekem indulnom kell rajta, így beneveztem. Hogy miért? Mert ezen a versenyen képviselhetem hazámat, Magyarországot, és mert úgy vélem, más nemzetekkel is jó meg ismerkedni, hiszen ez egy barátságos verseny lesz, ahol az országok közötti törékeny köteléket erősítjük tovább, és adjuk tovább az új generációnak.”

Sok sikert kívánunk a versenyzőknek!

(Fotók: Gimesi Attila)