Sport

Visszatér a lelátóra a Fradi-tábor

Több, mint három év után visszatér a Fradi tábora a lelátókra - derült ki csütörtökön, este. „Megegyeztünk! A Ferencváros tábora 2017. november 4-én, a Debrecen ellen visszatér. Részletek szerdán. Ferencváros!” - ezt írta ki Facebook-oldalára Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke, nem mellesleg pedig a Fidesz pártigazgatója.

Nem lesz kötelező a vénaszkenner használata

A szurkolók részéről Hamberger Ádám, a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül (SZSZJN) csoport vezetője, a Fradi-tábor vezetője számolt be a megegyezésről.

A Fradimob.hu néhány részletet is elárult a megállapodásról. Azt írta, hogy csütörtökön egyezséget kötött a Ferencváros vezetősége és a csoportokat képviselő SZSZJN. A visszatérés dátuma november 4., „a mikéntje, koreográfiája nemsokára publikálva lesz”. A tényekhez csak annyit tett hozzá, hogy néhány embernek viselkednie kell. Illetve azt, hogy szkennelni nem lesz kötelező, de szurkolói kártya (mint régen) lesz.

A hírt minden jelentősebb Fradi-szurkolói portál megosztotta.

Mint ismeretes, a vénaszkenneres beléptetés miatt bojkottálták eddig az ultrák a Ferencváros Groupama Arénában rendezett mérkőzéseit. Idegenbeli találkozókra pedig hiába mentek volna közülük többen is, a Ferencváros vezetése elérte, hogy oda se jussanak be.

Az előző hónapokban többször felröppent a hír, hogy közel a megállapodás a felek között, de a megkötésére végül csak most került sor.