Sport

Porig alázta a Fradi trénere Dzsudzsák Balázst

Január 31-én zárult be a téli átigazolási piac az európai topligákban, ennek apropóján volt az M4 Sport vendége a magyar NB I-ben szereplő Ferencváros trénere, Szerhij Rebrov.

Kevés munkával sok pénzt?

Az ukrán nemzetiségű tréner a műsorban elárulta, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs korábban egy héten át a zöld-fehérekkel edzett, aztán egyszer csak eltűnt. Ennek esetleges okát pedig ki is fejtette a tréner: lehet, hogy túl intenzívek voltak Balázsnak a tréningek…

„Néhány hete velünk edzett, de aztán szó nélkül eltűnt. Erről Dzsudzsákot kellene megkérdezni, hogy szeretne itt edzeni vagy játszani. Magas szintet képviselő játékos, rendkívül sikeres karriert tudhat maga mögött, az orosz bajnokságban és a magyar válogatottban is. Természetesen tudni kell, hogy mit akar a játékos, hiszen amint látni lehetett, mi nagyon intenzíven próbálunk játszani. Lehet, ahogy látta az edzéseinket, ő döntött úgy, hogy ez túl sok neki, de ez az ő problémája, nem az enyém. Velünk edzett egy hetet, majd eltűnt, nem tudom, hogy most hol lehet" - mondta az M4 Sport kamerái előtt Rebrov.