Sport

Bajnokok Ligája: Németország és Ausztria nem engedi, de Orbán igen

Miután az RB Leipzig nagyjából egy héttel ezelőtt bejelentette, hogy a Liverpool elleni mérkőzésüket Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban játsszák majd, több német csapat is társult, és ők is a magyar fővárosba helyezik át BL-nyolcaddöntős párharcukat.

Ha fociról van szó, nem számít semmi

Ennek oka, hogy a jelenleg Németországban érvényben lévő korlátozások kizárják annak lehetőségét, hogy a vírus által súlyosan érintett országokból beutazzanak.

A Szoboszlai Dominiket, Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is felvonultató Lipcse február 16-án a Liverpool, a Mönchengladbach pedig február 24-én lép pályára aktuális ellenfele, a Manchester City ellen.

A Tottenham Hotspur csapata péntek este jelentette be hivatalos oldalán, hogy az osztrák Wolfsberger csapata elleni mérkőzésüket szintén Budapesten rendezik majd meg, ugyanis Ausztriában is hasonlóan szigorú szabályozások vannak életben, mint Németországban. A mérkőzés időpontja február 18.

Egész Európában tombol a koronavírus-járvány, emberek ezrei halnak meg, de Orbán Viktort, ha futballról van szó, nem érdekli semmi.

Ezt nevezi a Fidesz felelős kormányzásnak…