Sport

Kleinheisler is a helyére került: Kazahsztán

A német Bild értesülései szerint Kleinheisler László nagy valószínűséggel Kazahsztánba igazol, ahol az FK Asztana játékosa lehet. A Werder Bremen előbb 100 000 euróért cserébe kölcsönadná Kleinheislert, majd a kazahok néhány lejátszott meccs után opciós jogot szereznének, hogy ötszázezer euróért végleg megvásárolják a magyar válogatott középpályást.

 

Egyre lejjebb...

A Weser Kurier a Bild információi alapján arról számolt be, hogy Kleinheisler már el is utazott Kazahsztánba, mivel hétfőn már orvosi vizsgálat vár rá az Asztanánál. A váltást a felek reményei szerint a hét végéig sikerül hivatalossá tenni.

A Werder Bremen sportigazgatója, Frank Baumann elmondta „Nem láttunk rá esélyt, hogy a csapatba kerüljön. Ezért úgy döntöttünk, hogy ismét kölcsönadjuk".

Emlékezetes, hogy télen a brémaiak azzal bocsátották útnak a Fradiba kölcsönadott játékost, hogy öt hónapja van összekapnia magát németből. A sportigazgató a kölcsönadás indokaként egyértelműen a nyelvtudás hiányát emelte ki: „Nem beszél németül, de még angolul sem. Ez nem segített.”

Kleinheisler 2016 januárjában igazolt a Werder Bremenhez, de csak 7 meccsen lépett pályára. A 2016-os őszi szezonban a Darmstadt kölcsönjátékosa volt, majd télen továbbadták a Ferencvárosnak, ahol tavasszal - enyhén szólva - nem váltotta meg a világot.