Politika

A többszörösen büntetett, börtönviselt Farkas Flórián börtönnel fenyegette meg ellenlábasait

Jogi úton fogják megtámadni a Lungo Drom hétvégi küldöttgyűlését és annak döntését, amelyen Farkas Flóriánt újabb 5 évre, elnöknek választották - ezt az ATV, Egyenes Beszéd cím műsorában jelentette be Vajda László, a Lungo Drom Zala Megyei elnöke.

A cigányság bizalma megrendült Farkasban

Vajda azt mondta: nem Lungo Drom tagok voltak, akik szavaztak Farkas Flórián mellett. Vajda László szerint őket azért nem hívták meg, mert ők felismerték volna az idegeneket.

Mészáros Antóniának Vajda László azt mondta mindenki, aki részt vett a küldöttgyűlésen tisztában van azzal, hogy több ügyben is nyomoznak Farkas Flórián ellen, mégsem mert senki felszólalni ellene.

Szerinte, akik a hétvégén Farkas Flórián mellett szavaztak, azoknak mind állást, vagy biztos megélhetését ígért a Lungo Drom újraválasztott elnöke. Arra is felhívta a figyelmet Vajda, hogy bár ellenszavazat nélkül választották újra Farkas Flóriánt sajtótájékoztatót mégsem tartott, sőt elmenekült a helyszínről.

Vajda László arról is beszélt, hogy Farkas Flórián üzent neki, méghozzá azt, hogy addig nem nyugszik, amíg Vajdát és a többi ellenlábasát börtönbe nem juttatja.

„Egy többszörösen büntetett, börtönviselt embernek nem kellene fenyegetőznie” - reagált erre Vajda.

A cigányság bizalma már megrendült a Lungo Dromban és Farkas Flóriánban is, erre a Fidesz is rá fog jönni, mert a cigányság szavazatait nem fogja tudni Farkas biztosítani - mondta Vajda László.