Politika

Orbán: „Ha a magyarok biztonságáról van szó, akkor számunkra ott nincs pardon”

Erős kampányra kell készülni, amely már ősztől beindulhat - erről beszélt a hivatalosan a nemzeti konzultáció országjárását lezáró rendezvényen, Budapesten Orbán Viktor. A miniszterelnök beszélt arról is, hogy Soros György Európát fenyegeti a migránsbizniszével, de a „multikulti” dugába dőlt, megbukott, a magyarok pedig nem akarják, hogy menekültet telepítsenek be hozzájuk - egyet sem, átmenetileg sem.

Soros Európát fenyegeti a migránsbizniszével

Orbán a beszédében az országot - de leginkább kormányzását - érő hatalmas külföldi fenyegetésről beszélt, amely mögött az európai baloldal és természetesen Soros György áll. Az utóbbi ráadásul bűnöző a miniszterelnök szerint, aki az előbbiekkel szövetkezve akarja mindenáron leváltani Orbánt.

A miniszterelnök szerint „brüsszeli királyságot” akarnak ezek az erők, Soros a migránsbizniszben érdekelt, a civil szervezetek a maffia hálózata, Soros maga pedig most épp nem a patás ördög, hanem királycsináló.

Orbán szerint Soros azért haragszik rá, mert akadályozza üzletét, a migránsbizniszt, amiben az embercsempészektől kezdve a civil szervezetekig mindenkit ő fizet.

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy ő nem akarja hatalmát erősíteni, nem akar támadni, de egyszerűen fel kell vennie a harcot a maffiózók ellen, akik Soros György köpönyege alól bújtak ki.

 „Ha a magyarok biztonságáról van szó, akkor számunkra ott nincs pardon. Akkor ott csak jog van, törvény van, erő, és védekezés. És mi védekezni is fogunk a jog, a törvény, az állami erő minden súlyával” - mondta a miniszterelnök.

„Meleg nyarunk van, és forró ősz vár ránk” - jelentette ki Orbán, majd hozzátette: „Soros mindent el fog követni, hogy olyan kormány legyen, amely úgy táncol, ahogy ő fütyül.”

A miniszterelnök mindezek mellett beszélt arról is, hogy Soros György Európát fenyegeti a migránsbizniszével, de a „multikulti” dugába dőlt, megbukott, a magyarok pedig nem akarják, hogy menekültet telepítsenek be hozzájuk - egyet sem, átmenetileg sem. Ők inkább azt szeretnék Orbán szerint, ha az Európába érkezett menekülteket visszaszállítanák a kiinduló országaikba. 

„Mi, akik a nemzetek Európáját akarjuk, nem euroszkeptikusok, hanem eurorealisták vagyunk”- szögezte le.