Média

Elfogták a rendőrök az RTL Klub egykori „sztárját” és anyját - éppen a születésnapi bulira szánt kokainnal robogtak hazafelé

A Pesti Riport értesülése szerint az RTL Klub ValóVilág című produkciójának egykori szereplőjét, a 34 éves Török Dórát (VV Dóra) és 56 éves édesanyját fogták el a rendőrök szeptember 23-án, a Budapest VIII. kerületi Nagyvárad térnél, miután kokaint és marihuánát vásároltak egy zuglói dílertől. Úgy tudni, a kábítószer lett volna az egykori villalakó születésnapi ajándéka.

5 évvel ezelőtt már elítélték a drog miatt

„Az egyik nőnél 0,6 gramm kokaint, a másiknál 6 gramm marihuánát találtak. A nyomozók előállították és kábítószer birtoklása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket” - közölte a BRFK.

A rendőri akció keretében Török Dóra és anyja dílerét is elfogták Zuglóban, akinél 44 gramm kokaint és további 10 gramm kábítószergyanús törmeléket és tablettákat találtak, továbbá 4 millió forintot foglaltak le a nyomozók.

Török Dórát 2014-ben két év börtönbüntetésre ítélte a bíróság, amelynek végrehajtását öt esztendőre felfüggesztették. A nőt akkor 10 darab ecstasyval a zsebében kapcsolták le a zsaruk.