Média

Molnár Anikó: „ha nincs a ValóVilág, ma már feleség lennék”

Molnár Anikó az elmúlt három évben 30 kilótól szabadult meg. A volt valóságshow-szereplő viszont a férfiak terén érez némi csalódottságot: úgy véli, felborult a nemek közötti egyensúly, és egyre nehezebb a párkeresés. Állítja, abban, hogy negyven felett még mindig nincs jegygyűrű az úján, az is közrejátszik, hogy szerepelt a ValóVilágban.

 

Nem akar „trófea” lenni

„Ami most a párkeresés terén tapasztalható, attól én teljesen el vagyok keseredve. Pedig egy nő semmire sem vágyik jobban, mint egy olyan férfira, akire emberileg felnézhet és kölcsönösen számíthatnak egymásra. Én az igazi retró párkapcsolatban hiszek és egy olyan társban, aki betölti a klasszikus férfiszerepet, és aki mellett egy nő igazán nő lehet minden gyengeségével, erősségével és esendőségével együtt. Hiszen mindenkinek arra van szüksége, hogy legyen mellette egy olyan ember, akire mindig mindenben számíthat és aki segít mindenben” - mesélte a Blikknek Anikó, aki egy rövid ideig a társkeresőkkel is megpróbálkozott, majd rájött, hogy ezek nem neki valók.

„Az ismertség ilyenkor egyáltalán nem előny, mert nem tudhatom, hogy valaki miért akar megismerkedni velem. Lehet, hogy csak fogadásból, hogy ki tudjon pipálni egy ismert nőt a listájáról. Én pedig nem akarok „trófea” lenni. A másik, amiért ez az ismerkedési forma nem való nekem, hogy egyszerűen nincs időm a sok vakrandira. Kis túlzással azt kell mondanom, ha nem mentem volna annak idején a ValóVilágba, ma szerintem már boldog feleség lehetnék. Legalább az ilyen fogadásból randizókat ki tudnám szűrni” - nevetett az egykori Nagy Ő, aki ma már teljesen másmilyen férfira vágyik, mint 20 évesen.