Média

Saját gyártású műsorokkal jelentkezik a Life Tv - a már jól ismert félnótásokkal

Szeptemberben indítja el legújabb tévécsatornáját a a Media Vivantis Zrt., amely a már Várkonyi Andreával turbékoló Mészáros Lőrinc volt feleségéhez, Kelemen Beatrixhoz tartozik, és Hajdú Péter igazgatja.

A Life Tv esze, Hajdú Péter

Egyelőre sok újat nem lehet tudni az új tévécsatornáról, ugyanis Hajdú Péter vezérigazgató még a tematikát sem árulta el, de azt bejelentette, hogy a Life Tv februártól napi ötórányi saját gyártású műsorral jelentkezik.

Lesz például egy úgynevezett reality műsor, „Van életünk” címmel, amelynek szereplői között lesz Gáspár Győző, Berki Krisztián, vagy éppen Nagy Alekosz - szóval csupa „szellemi nagyágyú”.

Reggeli műsort is indítanak majd, „Ébredj velünk!” elnevezéssel, ezt 7 órától 9.30-ig nézhetik majd azok, akik kíváncsiak rá.

A felcsúti asszonyságból lett tévétulajdonos

Kelemen Beatrix „eccerű” felcsúti asszonyságból lett tévétulajdonos (nagyjából sejthető, hogyan). Viszonylag ritka, hogy valaki az ötödik X tájékán „rúgja be” az országos média ajtaját, hogy tévézgetésbe kezdjen. A „nagytudású”, a facebookos Zuckerbergnél is okosabb Mészáros Lőrinc néhány hónapja „véletlenül” beleakadt a mutatós, az anyagiakat szükséges rossznak tartó Várkonyi Andreába, ami azzal a következménnyel járt, hogy az „eszményi pár” szakított és a karrierjét a legkevésbé sem a szépségére, sokkal inkább a határtalan szakmai hozzáértésére alapozó Kelemen Beatrix immár önállóan mutathatja meg országnak-világnak, mire képes.

Meg fogja. Ez legalább annyira biztos, mint az, hogy volt férje okosabb Zuckerbergnél.