Média

Keleti Györgyi tagadja, hogy német szexoldalon hirdette magát

Német szexoldalon tűntek fel Keleti Györgyi képei, aki hétfőtől vált elérhetővé bárki számára - írja a Bors. Az egykori modell tagadja, hogy ő jelentette volna meg az erotikus hirdetést.

 

„Engem ez az egész már nem is érdekel”

A napilap megtudta, hogy a 42 éves nő „Vivien” néven volt jelen a honlapon, és mindenkit vár egy Ruhr-vidéki repülőtér közelében lévő magánházban.

A volt modellt az oldal 30 évesnek írta, aki 165 cm magas, valamint beszél magyarul, angolul és olaszul is. A honlapon feltüntették az árakat is, így aki fél órát szeretne vele tölteni, annak kb. 30 ezer forintnak, 1 óráért pedig már 45 ezer forintnak megfelelő összeget kell fizetnie euróban, de van lehetőség 12 órás együttlétre is, amiért közel 300 ezer forintot kér a nő. Ha pedig valaki egy hétvégét szeretne eltölteni vele, az már majdnem egymillió forintot kóstálna.

A leírás szerint a lány bevállalós, ugyanis nincs ellenére az óvszer nélküli szex vagy épp az erotikus masszázs sem.

A Bors felhívta a honlap üzemeltetőjét, hogy megkérdezzék, valóban a szövegben említett lány van-e a képeken? A portál munkatársai megerősítették, hogy igen, ezek a hölgy saját képei. A napilap megkereste Györgyit az üggyel kapcsolatban, aki a következőt nyilatkozta :

„Őszintén? Az elmúlt években több fotósorozatot is készítettem egy amerikai ügynökség megrendelésére, amelyeket a regisztrált és fizetős felhasználóik szabadon letölthetnek. Hogy ki és mire használja ezeket, már nem foglalkoztat. És engem ez az egész már nem is érdekel.”

A megkeresés után fél órával a hirdetés eltűnt a honlapról…