Média

Lelép Mészáros médiabirodalmának egyik fontos szereplője

Távozik a Mediaworks Hungary Zrt.-től, a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó lapkiadótól Kázmér Judit. Kázmér a cég pr- és marketingigazgatójaként dolgozik, illetve dolgozott Mészárosnak, korábban pedig a megyei lapokat kiadó Pannon Lapok Társasága (PLT) ügyvezetője is volt.

 

Nem nyilatkozott a távozás okáról

Kázmér a távozásról ugyan még nem értesítette a sajtót, sőt a vállalat vezetőségét bemutató aloldalon továbbra is ott a neve, de belsős levelezésben már elbúcsúztak tőle. Kázmér közben a Facebookon is közzétette a változást, amely szerint május 28-ával megszűnt a Mediaworksszel való munkaviszonya.

Kázmér Judit 1995-től volt az azóta már szintén a Mészáros-birodalomhoz került Pannon Lapok Társasága (PLT) munkatársa, amelyet 2016 áprilisáig a távozni kényszerülő Szabó Miklóssal közösen, majd ezt követően egyedül vezetett. A PLT részéről ügyvezetőként ő vezényelte le a fúziót, amelynek során a kiadót bekebelezte a Mediaworks.

A fúziót követően Kázmér pr- és marketingigazgatói posztot kapott a vállalatnál, de korábban állítólag azt is „belengették” neki, hogy hozzá kerülhet a megyei lapok felügyelete. Ez azonban végül nem így történt.