Média

Amire büszke a magyar futballista: tizenöten közösültek egy fiatal lánnyal (18+)

Kabát Péter a Life TV műsorában mesélt kendőzetlenül egy igen obszcén szexuális kalandról, ám Hajdú Péter végül ezt a részt nem engedte adásba. Most viszont elárulta, mi hangzott el a felvételen.

 

Az egykori orgiakirály és expornós felesége

Pénteken, este láthatják a nézők a Life TV-n az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor új részét, amelyben a műsorvezető a Kispest, a Vasas és az Újpest volt válogatott futballistájával, Kabát Péterrel beszélgetett - fesztelenül. A labdarúgóból lett úgynevezett celeb ma már boldog kapcsolatban él Róka Adrienne-nel (a hölgy korábban Cynthia Fox „művésznéven” szerepelt számos pornófilmben), ám fiatalon igen szabados életet élt.

Kabát Péter elmesélte egyik legdurvább szexuális kalandját, amit végül Hajdú Péter kivett az adásból, mert túl közönségesnek tartotta.

„Amikor a Honvédban fociztam, az évzáró banketten az egyik csapattársam mondta, hogy van egy csaj, akarjuk-e? Elhozta a lányt, aki húsz-huszonkét éves volt, és nagyon szerelmes volt a csapattársamba. Elmentünk mindannyian a srác nyaralójába. Ott volt egy hatalmas ágy, és nem viccelek, tizenöten voltunk azzal a csajjal. Sorban álltunk. Én kétszer is” - mesélte Kabát Péter, aki azt is hozzátette, hogy az orgia végén sajnálta a lányt, aki csupán azért vállalta a tömegszexet, mert végtelenül szerelmes volt.

„A srác meg csak nézte a helyzetet, és röhögött" - fűzte hozzá Kabát.