Média

Évtizedek óta Fásynak hazudja magát a repedtfazék hangú Fási Ádám

Hosszú évek óta Fásy Ádámként „adja el” magát a kirívó tehetségtelensége ellenére széleskörű ismertségnek örvendő „előadóművész”, noha a valódi vezetéknevében nem található y betű. Azt nem tudni, hogy a szépkorú férfi szégyelli-e az anyakönyvezett nevét, vagy csupán feltűnési viszketegségből cserélte ki az i-t y betűre, de tény: Fásy Ádám hivatalosan nem létezik. Fási Ádám viszont - igen!

Jó helyre született: az érvényesüléshez szükségtelen a tehetség

Amint az köztudott, Fási korábban a „szépségkirálynő-gyártásban” jeleskedett, majd néhány éve (sokak örömére) kiszállt a szépség bizniszből, és - botrányos, szinte közfelháborodást kiváltó „hangja” és „hallása” ellenére - az énekesi pályát vette célba. A depresszióra hajlamos emberek számára Fási nyekergése már-már gyógyszerként hatott: a vélhetően önértékelési zavarral küszködő „művész” gyakorlatilag fetrengésbe hajló röhögést volt képes kiváltani a nézőkből. Fási mára odakerült, ahová a „tehetsége” alapján való: a perifériára. Igaz, hogy ott kevésbé szúrnak szemet a bohócok, de a Pesti Riport azért nem feledkezett el a „művész úrról”, akit nemrégiben - első fokon - 10 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre, és 7 millió forintos pénzbírságra ítéltek az úgynevezett „őssejtbotrányban” betöltött bűnös szerepéért.

Szerettük volna megkérdezni Fásitól, mi az oka annak, hogy fiktív nevet használ, miért nem tartja méltónak magához az igazit, de cikkünk megjelenéséig nem értük el a „nagy mulattatót”.

(Folytatjuk: következő cikkünkben egykori szépségverseny-résztvevők vallanak arról, mik zajlottak a háttérben a Fási nevével fémjelzett rendezvényeken.)