Média

Ezért tűnt el a fiatal modell

Májusig szinte zengett a média a fiatal modelltől, Szick Petrától, hiszen mindig felbukkant valahol, és kedvességével, szeretetével - „jó tündér módon” - ott segített, ahol tudott. Tavasszal például Albániában tisztított tengerpartot, viszont nyár elején szinte egyik pillanatról a másikra eltűnt a nyilvánosság elől. Hogy ennek mi az oka? Erről a legilletékesebbet, Petrát kérdeztük.

„Az utóbbi néhány év felejthetetlen élményeket okozott nekem. Szerintem a tavalyi, illetve az idei év volt az életem legmeghatározóbb időszaka. Olyan helyeken járhattam, olyan helyeken dolgozhattam, és olyan embereket ismerhettem meg, amikről/akikről a legtöbb fiatal csak álmodhat. Ezekért a pillanatokért életem végéig hálás leszek, viszont őszinte leszek veletek” - kezdte a szépséges modell. „Nyáron több negatív dolog történt velem, mint pozitív, és ez eléggé kihatott rám, valamint a környezetemre is. Volt egy nagyon szomorú időszakom, amikor nagyon boldogtalan voltam, majd megismertem valakit, aki pont akkor talált meg, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Ő érthetetlen módon fényt hozott az akkor szürke életembe, majd egy félreértés miatt elválltak útjaink. Aztán elindult a lavina...”

Petra elmondta: egyik rossz dolog követte a másikat, életem egyik legnehezebb időszakát élte - érzelmi és fizikai értelemben is

„Aki ismer, tudja rólam, hogy mindezek ellenére próbálom pozitívan látni a dolgokat, és hiszem, hogy csak azért van a rossz, hogy lássuk a jót is. Volt időm sok mindent átértékelni az életemben” - fűzte hozzá.

A gyönyörű modell mostanában sok időt tölt a családjával, és inkább a kamera másik oldalán végez munkát.

„Úgy gondolom, inkább ez az oka annak, hogy az elmúlt hónapokban keveset hallattam magamról. Viszont, aki a közösségi oldalakon nyomon követ, az tudja, hogy napi szinten történik velem valami. Néhány napja például az Országos Gyermekszépségversenyen zsűriztem két barátommal, Pásztor Virággal és Gombos Krisztiánnal. Sok időt töltök a tv-ben is, szóval senki se keseredjen el, hallani fogtok még rólam” - viccelődött Petra.