Média

Ez sem tartott sokáig: elköltözött Friderika Pintér Tibortól

Pintér Tibor és fiatal kedvese, Friderika nemrégiben a Mokkában szerepeltek, és látszott rajtuk, hogy nem éppen a legjobb passzban vannak. Olyannyira, hogy a lány beszólt a színésznek. Most kiderült, a pár tagjai külön is költöztek, helyesebben: Friderika faképnél hagyta Pintért.

A lószag és a por kevés nőt vonz...

„Sokszor ellentétes pólusaink vannak, de próbáljuk ezt egyensúlyba hozni. Most az lesz a legjobb számunkra, ha külön költözünk" - nyilatkozta a lány, aki egyszerűen nem bírja tovább a jelenlegi életkörülményeket, ugyanis Pintér már évekkel ezelőtt a Kincsem Park egyik lovászlakában rendezkedett be.

„Nekem ez volt a legjobb megoldás, hiszen így mindig ott tudok lenni a lovakkal, és közvetlen közelről tudok intézkedni, ha bármilyen feladat felmerül" - magyarázta a színész.

„Hiába takarítok, állandóan bejön a por, a lószag áthat mindent" - mondta el Fiderika arról, mi is a baja a körülményekkel. 

„Ő olyan lány, ami a szívén, az a száján, de ezért is szeretem. Meg kell értenem, ahhoz, hogy ez működni tudjon, neki is boldognak kell lennie a kapcsolatban, és neki most egy igényes, szép környezetre van szüksége" - tette hozzá a Pintér.