Média

Slud Dominika szépségkirálynő a Fem3Cafén debütált

Slud Dominika még csak 14 éves, de már jelentős karriert mondhat magáénak. Nyert már díjat egy Bulgáriában rendezett világ szépségversenyen, de hazai reklámokban, klipekben is szerepelt. Idén februárban pedig már két. alkalommal állt modellt a Fem3Café „színpadán”.

Hogyan kerültél a műsorba?

Slud Dominika: Első alkalommal Petra helyett mentem el. Egy flitteres ruhát mutathattam be. Nehézségek akadtak, mert a cipő, amit vittem, nem volt jó ahhoz a ruhához, ezért ott adtak rám egy olyat, ami nem az én méretem volt. Másodjára a műsor témája a mintás ruhák voltak. Ezt a helyszínen tudtam meg. Minden ruhadarab, amit rám adtak, más-más mintájú volt. 

Izgultál az első felvétel előtt? Mennyire érezted másnak az élő adást, mint a felvettet?

Slud Dominika: Az első alkalom előtt nagyon izgultam, mert nem tudtam, hogy ez az egész hogyan zajlik. Nagyon kedvesek voltak az emberek, próbáltak minél többet segíteni. Nem nagyon gondolkodtam azon, hogy ez most élő adás. Számomra nem volt nagyon más.

Szick Petra és Slud Dominika

Fogsz még szerepelni a produkcióban?

Slud Dominika: Ezt nem tudom megmondani. Szívesen vállalok ilyet a jövőben is, ha lesz rá lehetőség. Nagyon jól éreztem magam mindvégig.

Van kedvenc divatterveződ/stylistod?

Slud Dominika: Igen, van! Mindkettő: Szick Petra. A ruhák, amiket tervezett, nagyon szépek és csinosak.