Média

Dobó Kata jól érzi magát Zsidró Tamás fodrásszal

Dobó Kata tíz éve költözött végleg haza a napfényes Kaliforniából, ahol Andy Vajna párja volt, és bár nemrég a 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválra való meghívása kapcsán alkalma volt visszatérni Amerikába, és meglátogatni régen látott barátait, úgy érzi, itthon sokkal boldogabb, többet tud adni magából kislányának, Szofinak.

Gyengéd szálak fűzik a fodrászhoz

A gyönyörű színésznő mostanában sokkal boldogabban tér haza, hiszen, azt csinálja, amit szeret.

- Nekem a színészet adja a boldogságot. Az idei évem is valóságos álom, a Válótársak és az Egynyári kaland című sorozatok, illetve a Szajré és a Kölcsönlakás című darabok egytől egyig szerelem-feladatok. Igazán nagy szerencsém van, hogy egyik szerelemből a másikba szaladok. Utána hazamegyek Szofihoz, akivel szintén imádunk színházat játszani - meséli Kata a hot!-nak.

A színésznő mostanában nemcsak a darabok miatt sugárzik a boldogságtól. Szerelmi élete is bíztatóan alakul, amiről eddig ő maga nem nagyon beszélt. A fodrász Zsidró Tamáshoz fűződő kapcsolatáról azonban ennyit elárult: „Köszönjük, jól érezzük magunkat együtt!”

Kata premierre készül, decemberben mutatják be a Kölcsönlakás című darabot, melyben olyan feleséget alakít, aki tizenöt év házasság után ez picit visszacsalná a hosszú évek óta hűtlen férjét.

- Ez a darab a félreértések vígjátéka, és bár még soha nem kerültem olyan szituációba, hogy lakást kérjek kölcsön egy randevúra, azért megpróbálom eljátszani - mondja nevetve a színésznő, aki azt is elárulta, hogy hisz a házasság intézményében. - Talán kicsit romantikus alkat vagyok, mert szeretném azt hinni, hogy a házasság jó dolog, és van az az ember, akivel ezt végig lehet csinálni.