Média

Nem mindennapi lehetőséget kínál a LikeGroup Xmanagement csapata!

A LikeGroup Xmanagement média ügynökség idén februárban nyitotta meg kapuit minden olyan szerepelni vágyó gyermek és fiatal felnőtt számára, akik szeretnék kipróbálni magukat a média világában. A cég ennek érdekében olyan tanfolyammal készül, amelynek során különböző profi színművészek, énekesek, producerek, stylistok és sminkesek segítségével készítik fel a fiatalokat a kamerák, illetve a nézők előtti szereplésre.

A tanfolyam keretében 6 héten keresztül lesznek elméleti és gyakorlati órák, amelyeken - többek között - beszédtechnikát, színészmesterségeket (színházban és televízióban) és a kifutón való mozgás rejtelmeit is elsajátíthatják a résztvevők, megszerzett tudásukat a végén, vizsgán be is kell mutatniuk. Mindezek mellett a tanfolyam egy profi portfólió fotózással zárul, ahol saját sminkes, fodrász és stylist segítségével együtt dolgozhatnak majd a tökéletes képek elkészítésén.

A cég munkatársai szeretnének lehetőséget nyújtani olyan családok számára is, akik, bár nagyon szeretnének, de nem tudják finanszírozni gyermekük taníttatását, így most több olyan ösztöndíjprogramban is részt vehetnek, amelyeknek köszönhetően, akár költségmentesen végezhetik el a 6 hetes tanfolyamot.

A LikeGroup Xmanagament csapata várja minden kedves 7 és 25 év közötti érdeklődő jelentkezését, aki kipróbálná magát a média világában és szívesen tanulna elismert tanárainktól.

Jelentkezéseket várjuk e-mailen, a [email protected] címen, illetve a +36 30 9667187-es vagy a +36 30 9653980-as telefonszámon.