Erotika

Szextippek merész pároknak - hogy ne váljon unalmassá…

Köztudott: bármilyen jó is veled a szex, ha mindig ugyanúgy csináljátok, megszokottá, „unalmassá” válhat, és tudod, a szomszéd nője mindig zöldebb. Még az alakjukon semmilyen csorbát nem szenvedő, szexuálisan nyitott nőt is meg lehet unni. Összeállításunk segít, hogy soha ne legyél te az unalmas nő.

 

Kedvesed felfigyel majd „új énedre”

A partner megtartásához és hűségre bírásához mindenképpen folyamatosan dolgoznod kell mind a párkapcsolatodban, mind az ágyban. Mert bármilyen jó is veled a szex, ha mindig ugyanúgy csináljátok, megszokottá, "unalmassá" válhat, és tudod, a szomszéd nője mindig zöldebb. Még az alakjukon semmilyen csorbát nem szenvedő, szexuálisan nyitott nőt is meg lehet unni - ha nem dob be néhány apró trükköt, amivel megújíthatja, és egyben felturbózhatja a szenvedélyes pásztorórákat. Olvasd el, gondolt meg az alábbi tippeket, és alakítsd át (valami hasonlóra) a szexuális együttléteteket. Bátran teszteld a listát: mi az, ami már megvolt, és mi az, amit még feltétlenül ki kell próbálnod? Ha alkalma nyílik rá, tedd meg feltétlenül, hogy újra beleszeress a párodba, és a szerelembe.

Szex az éjszaka közepén

Persze, mikor aludj ha nem éjjel, de... Próbáltad már, hogy az ébrenlét és az alvás határán milyen hármas izgalom lehet úrrá rajtatok? Mámorít, kellemes és kielégítő. Sokak szerint ilyenkor a legjobb! És még újdonság is az addigi alvás előtti összebújásotok után.

Ízesítsd!

Jól olvastad, a szexuális életeteket is lehet ízesíteni. Talán már próbáltátok az elején, de idővel elmaradtak a tejszínhabos, csokiszirupos, a test minden zugát felfedező nyalási-falási csaták. Vesd be újra a csábítás e remek fegyverét, de vigyázz, az ágyneműn nyomot hagy.

Flörtölj!

Teheted ezt otthon a pároddal is, de ha egy kis plusz adrenalint és föld feletti lebegést szeretnél, egy kis borzongató, bizsergető izgalom nem árt akkor sem, ha házas vagy, vagy szoros kapcsolatban élsz. Sőt! Ha nem mész túl messzire, kimondottan jót tesz az önértékelésednek, a kisugárzásodnak - így a párkapcsolatodnak is. Kedvesed felfigyel majd "új énedre", szexi kisugárzásodra, és újult erővel veti bele magát a szexuális élvezetekbe.

Tágítsátok ki...

a szex határait. Ne félj az „anomáliáktól”! Nem kell mindent erőltetni, amit viszont még el tudsz fogadni (szexuális segédeszközök, szerepjátékok vagy más), mindenképpen próbáld ki. Talán nem is sejted, milyen, a szexuális életeteket felfrissítő, megújító dolgokra bukkanhatsz.