Erotika

Éppen a legjobb barátnőtől kell félteni a férjet, a barátot? (18+)

A hűtlen(kedő) nők kétharmada számára nem tabu a legjobb barátnő pasija sem. Ha ténylegesen nem is bújik ágyba mindegyikük a kebelbarátnője párjával, fejben igen. Vagyis erotikus fantáziáik között szerepel az, hogy egy jót hancúroznak a foglalt férfivel.

A szomszéd fűje mindig zöldebb...

Egy friss felmérés szerint ugyanis egyáltalán nem kicsi az esélye annak, hogy egy nő legfontosabb lelki társa, bizalmasa, minden titkának ismerője gerjed a pasijára. Ez sült ki abból a „kutatásból”, amit a Victoria Milan félrelépős webportál csinált.

A netes társkeresőn, ami kifejezetten félrelépéshez hoz össze partnereket, eddig több mint 19 ezer nő regisztrált, és a körükben végzett felmérésből kisült, hogy 65 százalékuk vonzódik szexuálisan a legjobb barátnőjük férjéhez. Közülük csaknem 73 százalék, vagyis mintegy háromnegyedük szívesen le is feküdne a pasival.

A szomszéd fűje mindig zöldebb - vonja le a közhelyes következtetést a portál az összegzésében, ami természetesen a pszichés indokokat is próbálja felderíteni. A fő oka a vágy(akozás)nak eszerint az, hogy egyszerűen izgatóbb, szexibb a barátnő férje, ráadásul a válaszadók közel 30 százaléka szerint a korral még jobban is néz ki, mint a saját párjuk. Ez a leggyakrabban megadott indok!

A második helyen az „Ő még mindig szenvedélyes, van benne tűz, az én pasim már langyos, teljesen passzív” szerepel (21 százalék), a harmadik leggyakoribb magyarázat az „Ők még eljárnak szórakozni, mi meg csak otthon ülünk” (11 százalék). Ehhez képest a legjobb barátnő pasijának intelligenciája meg a jó humora szinte lényegtelen (8 és 3 százalék).

A jó hír viszont, hogy a „félredugós” nők többsége azért mégsem váltja valósággá a szexuális vágyait a kebelbarátnőjük párjával. Csak 18 százalék ismerte el, hogy már ténylegesen flörtöl, csábítgatja a férfit. A többség ugyanis túl nagy kockázatot lát abban, hogy a legjobb barátnője férjével szexeljen, a barátságukat ugyanis sokkal jobban féltik annál.