Bűnügy

Jó hírünk a világban: ketten is megerőszakoltak egy francia turistát a Népligetben

Egy ittas francia nőt vett fel egy társaság az autójába, majd a Népligethez vitték az akaratnyilvánításra és védekezésre képtelen nőt. Az egyik férfi megerőszakolta, majd egy másik társa is követte, ám a nő olyan állapotban volt, hogy a második szexuális erőszak már nem fejeződött be. A nőt félmeztelenül hagyták magára, egy járókelő találta meg, aki segítséget hívott.

Itatták a nőt és egy marihuánás cigarettát is elszívattak vele

Az eset még 2015 nyarán történt, a négy férfi ügye a Fővárosi Törvényszék bírái előtt van.

Két embert szexuális erőszakkal, kettőt pedig abban való bűnsegédlettel vádolnak, a bíróság újabb tanúkat idézett be. Az orvosi vizsgálat során kiderült, hogy a nőt valóban többen is megerőszakolták, ám az áldozat nem emlékszik a történtekre. Aznap érkezett ugyanis egy barátjával Magyarországra, több kocsmába is bementek, majd elveszítették egymást.

A rendőrség a biztonsági kamerák felvételeit átnézve bukkantak a lehetséges elkövetőkre. A nő a Népszínház utcánál elegyedett szóba egy ismeretlen férfival, majd beszállt az autójukba. A rendszám alapján a hatóságok gyorsan eljutottak a kocsi tulajdonosáig.

Ő és barátai részben be is ismerték tettüket. Itatták a nőt, sőt: egy marihuánás cigarettát is elszívattak vele, majd megerőszakolták és kitették a Népliget szélén.