Aktuális

A „Stop Gyurcsány, Stop Karácsony” petíciót aláíró Zalatnay Saroltát 10 millió forinttal támogatja Kásler Miklós

Dr. Kásler Miklós a Nemzeti Kulturális Alap emberi erőforrások minisztere számára fenntartott keretből júniusban 10 millió forinttal támogatta Zalatnay Saroltát - derül ki az NKA honlapján megjelent pályázati döntésekből. A korosodó énekesnő néhány éve még azt nyilatkozta, utálja a politikát, tegnap viszont aláírta a „Stop Gyurcsány, Stop Karácsony” petíciót.

Úgy tűnik, már nem utálja a politikát...

A pályázat címe „az életmű koncertkörút megvalósítása” volt, helyszínként pedig Tárnokot jelölték meg. Az NKA által 12 millió forint kiegészítő támogatást kaptak még a tokaji írótábor szervezői, 12,5 millió forint jutott a Kodolányi János Egyetemnek kiállítás rendezésre, míg a Győri Balett városi gálaműsorra 12 milliót, az Eötvös Zeneművészeti Tehetségsegítő Alapítvány pedig egy nemzetközi gitárfesztivál és -verseny megrendezésére 15 milliót kapott.

Zalatnay Sarolta néhány éve még azt nyilatkozta, utálja a politikát, tegnap viszont Érden fotózták le, ahol aláírta a „Stop Gyurcsány, Stop Karácsony” petíciót, illetve találkozott T. Mészáros András korábbi érdi polgármesterrel, valamint Dömötör Csaba államtitkárral és Aradszky András országgyűlési képviselővel is.