Aktuális

Szekeres Nadin: „Szeretném megmutatni, hogy mindent el lehet érni - csak akarat kell hozzá”

Egy 15 éves kozmetikus tanuló, a nagykanizsai Szekeres Nadin képviseli Magyarországot június végén, Bulgáriában, a Miss & Mr Grand Sea World világverseny gyermek kategóriájában. Ezúttal a szépséges Nadint mutatjuk be a Pesti Riport olvasóinak.

Hogyan kerültél a modellpályára?

Budapesten jelentkeztem egy modell iskolába, ott kezdődött minden. Megismertem Szick Petrát és az ő segítségével indult a karrierem. Több fotózáson is részt vettem már, ezen kívül a Dal 2019-es reklámjában, illetve a Fem3Café televízióban is szerepeltem, valamint néhányszor divatbemutatókon is.

A „Miss & Mr Grand Sea World” világverseny gyermek kategóriájában képviseled Magyarországot. Milyen reményekkel utazol a június végi rendezvényre, Bulgáriába?

Amikor Petra felkért erre a feladatra, örömmel mondtam igent. Szeretem magam kipróbálni a szépségipar minden területén, ezen a versenyen is a szükséges önbizalommal indulok el, ennek ellenére izgulok egy kicsit, ami ilyen esetekben természetes. Büszke vagyok arra, hogy engem ért az a megtiszteltetés, hogy Magyarországot képviselhetem. Szeretnék nyerni és megmutatni, hogy igenis mindent el lehet érni - csak akarat kell hozzá.

Mi volt az eddigi legemlékezetesebb élményed a média világában?

Számomra minden szereplés hatalmas élmény, hiszen nem mindenkinek adatik meg, hogy a nyilvánosság előtt mutathassa meg magát. Mindegyik más és más volt, de mindig próbáltam magamból a legtöbbet kihozni.

Szüleid támogatnak a céljaid elérésében?

Természetesen. Nagyon szeretnek, én is őket és ezúton is köszönöm nekik, hogy mindenben támogatnak.

A Pesti Riport sok sikert kíván Nadinnak a szófiai világversenyen!