Aktuális

Komár Benjamin: „Azt tanácsolom minden srácnak, hogy merjenek az álmaiknak is élni”

A 18 éves Komár Benjamin lesz Magyarország egyik képviselője a 2019. június 23. és 30. között, Bulgáriában megrendezésre kerülő „Miss And Mr Grand Sea World” szépségversenyen. Őt mutatjuk be most a Pesti Riport olvasóinak.

„Pincér-szakács végzettségem van, és egy éve végeztem el egy modell-színész tanfolyamot, ezt követően Budapestre költöztem, hogy minél többet tudjak foglalkozni a modell karrieremmel. 5 éve volt az első fotózásom, majd 2 évig hajmodell voltam és másfél éve foglalkozom intenzívebben a modellkedéssel. Több tévés statiszta munkám is volt, és egyre több fotózásra kapok felkéréseket” - vázolta fel eddigi életének fontosabb állomásait Benjamin.

Miért jelentkeztél a versenyre?

Ez egy világverseny, és úgy gondolom, hogy mindenkinek jó érzés, ha a hazáját képviselheti. 5 éve modellkedem. Nagyon pozitív visszajelzés számomra, hogy engem választottak erre a nemes feladatra.

Mit tanácsolsz a srácoknak?

Én csak a saját tapasztalataimról tudok beszélni, és azt tanácsolom minden srácnak, hogy merjenek az álmaiknak is élni.

Mit gondolsz, miben más egy férfi szépségverseny, mint egy női?

Ez egy verseny, de ugyanakkor nagyon nagy élmény, megismerhetjük más országok kultúráit. Életem első versenye lesz ez. Nem gondolom, hogy sok mindenben más lenne, mint egy női verseny, bár az igaz, hogy a férfiak között nagyobb a versengés és a bizonyítási vágy. Nekem ez nem csak a versenyről szól, én szeretnék megismerkedni a versenytársaimmal, hiszen feltehetően hasonló érdeklődési körrel rendelkezünk. Igaz, hogy ez egy verseny, de alapvetően szívesen barátkoznék velük. Társaimnak tekintem őket. A verseny szlogenje - „Feel the friendship” - is hűen tükrözi ennek fontosságát. Nagyon sok háború van jelenleg is a világban, ami elszomorító. Képzeljünk el egy világot ahol az emberek békében élhetnek egymás mellett nemi, faji, identitásbeli és bármilyen megkülönböztetésre való tekintet nélkül. Próbálom a legjobb formámat hozni. Már nagyon közel van a verseny dátuma, izgatott vagyok, és nagyon várom már.