Aktuális

7 éves gyermeknek kellett szexet imitálnia

Egészen elképesztő bűncselekmény ügyében születhet elsőfokú ítélet, kedden, a Tatabányai Járásbíróságon. Egy gyerektábor segítője vetkőzős játékot játszatott a gyerekekkel...

A játékban a gyerekek levették a ruháikat

A vádirat szerint V.I. segítőként vett részt a kétnapos táborban, ahol 12-13 éves gyermekek voltak zömmel, de a legfiatalabb mindössze 7 esztendős volt. Az ügyészség szerint a tábor második napján, este, a segítő egyedül maradt több gyermekkel egy helyiségben, és „felelsz vagy mersz” játékot játszottak: ha valaki nem akart válaszolni egy kérdésre, cserébe csinálnia kellett valamit.

A játékban a gyerekek levették a ruháikat, „zálog"”gyanánt, így volt, aki meztelenül, vagy csupán egy alsónadrágban vett részt a vetélkedőben. Amikor a 7 éves gyerekre került a sor, a felnőtt segítő a vád nyilvános részében nem részletezett szexuális tevékenység végzésére szólította fel őt, egy 11 éves játékostársával. Az nem nyilvános, mit kellett tenniük a gyerekeknek, az ügyészség annyit írt, hogy a felszólításnak a gyerek „részben eleget tett", mindennek több más gyermek is a szemtanúja volt.

A keddi tárgyalási napon várhatóan megszólal a férfi, akit 12. életévét be nem töltött személlyel, szexuális cselekmény végeztetésével elkövetett szexuális erőszak bűntettével vádolnak.